Stoiximan Super League

Χάνει τα ντέρμπι ο Λέτο!

Ενός κακού μύρια έπονται για τον Παναθηναϊκό! Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ που κόστισε στους «πράσινους» την κορυφή της βαθμολογίας, η προσπάθεια να την ξανακερδίσουν θα γίνει -τουλάχιστον προσεχώς- χωρίς τον Σεμπάστιαν Λέτο! Το πρόβλημα του Αργεντινού στο γόνατο αποδεικνύεται σοβαρότερο απ’ όσο είχε εκτιμηθεί και θα τον αφήσει σίγουρα εκτός των ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ενός κακού μύρια έπονται για τον Παναθηναϊκό!

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ που κόστισε στους «πράσινους» την κορυφή της βαθμολογίας, η προσπάθεια να την ξανακερδίσουν θα γίνει -τουλάχιστον προσεχώς- χωρίς τον Σεμπάστιαν Λέτο!

Το πρόβλημα του Αργεντινού στο γόνατο αποδεικνύεται σοβαρότερο απ’ όσο είχε εκτιμηθεί και θα τον αφήσει σίγουρα εκτός των ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Στο εξωτερικό για την αντιμετώπιση του προβλήματος ο παίκτης.

Ο «Σέμπα» μετρά ήδη 1,5 μήνα απουσίας από τις επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και κάθε άλλο παρά αισιόδοξα είναι τα μηνύματα της αποθεραπείας του.

Την Κυριακή (4/3) προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς, ωστόσο στο τρέξιμο που έκανε, εξακολουθούσε να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, λόγω της χονδροπάθειας που τον ταλαιπωρεί.

Αυτό σημαίνει πως η συμμετοχή του στα δύο προσεχή ντέρμπι -που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο- με αντιπάλους την ΑΕΚ (24η αγωνιστική) και τον Ολυμπιακό (25 αγωνιστική) κρίνεται απαγορευτική, καθώς εκτός από τους πόνους που νιώθει, έχει μείνει πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση λόγω της παρατεταμένης απουσίας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x