Μιχάλης Τσόχος

Τι συμβαίνει στον ΠΑΟ;

Ανεξάρτητα από το αν είναι δικαιολογημένα ή όχι τα παράπονα του Παναθηναϊκού και του Φερέιρα από την διαιτησία ή από το γεγονός ότι η ομάδα τους έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καλό θα είναι κάποια στιγμή να δούμε και ορισμένα άλλα πράγματα που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό και περνούν στα ψιλά.

Ανεξάρτητα από το αν είναι δικαιολογημένα ή όχι τα παράπονα του Παναθηναϊκού και του Φερέιρα από την διαιτησία ή από το γεγονός ότι η ομάδα τους έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καλό θα είναι κάποια στιγμή να δούμε και ορισμένα άλλα πράγματα που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό και περνούν στα ψιλά.

Του Μιχάλη Τσόχου

Το πρώτο και μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα είναι ότι από τον ΠΑΟ λείπουν συνεχώς ορισμένοι ποιοτικοί παίκτες του, οι οποίοι είναι άγνωστο γιατί δεν παίζουν.

Ξεκινώ από το σίριαλ με τον Λέτο: Ο Αργεντινός εδώ και ένα μήνα είναι έτοιμος να μπει, αλλά δεν μπαίνει. Σας θυμίζω τα πρωτοσέλιδα του Τύπου ακόμη και πριν από το ματς με τον Εργοτέλη, ότι ο Αργεντινός είναι θηρίο στο κλουβί και έτοιμος να παίξει και έλεγε τότε στον Φερέιρα βάλε με. Παρά ταύτα και παρά την διακοπή του πρωταθλήματος ο Λέτο όχι μόνο δεν έχει γυρίσει, αλλά όπως έγινε γνωστό χθες ούτε με την ΑΕΚ, ούτε με τον Ολυμπιακό θα παίξει;

Και σας θυμίζω ότι όλο αυτό το διάστημα δεν έπαιζε για να είναι σίγουροι στον ΠΑΟ ότι θα είναι απολύτως καλά και έτοιμος στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΣΦΠ. Και όμως και αυτά τα χάνει. Γιατί; Τι έχει; Ποιος έχει κάνει λάθος με τη διάγνωση για τον Λέτο; Διότι να νομίζεις ότι θα μείνει έξω δέκα μέρες και να μένει πάνω από δύο μήνες και βλέπουμε κάποιο λάθος έχεις κάνει ή κάτι έχει μείνει κρυφό.

Να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα όμως θα το ξεπερνούσαμε σχετικά εύκολα, έστω και αν πρόκειται για τον πιο σημαντικό παίκτη του ΠΑΟ. Στο Αγρίνιο στις 4 Ιανουαρίου ο Μπουμσόνγκ τραυματίζεται. Η ΠΑΕ ενημερώνει με ανακοίνωσή της ότι θα μείνει 4 -6 εβδομάδες εκτός. Εχουν περάσει εννιά εβδομάδες από τότε και Μπουμσόνγκ δεν έχουμε ακόμη δει, αν και τις τελευταίες μέρες προπονείται. Συνεχίζω.

Με τον Γκέργκελι Ρούντολφ ουδείς ξέρει τι διάολο συμβαίνει. Πρόκειται για μία μεταγραφή φάντασμα η οποία έγινε για να έχει ο ΠΑΟ έναν αξιόπιστο αντικαταστάτη του Λέτο, αλλά ο Ούγγρος εδώ και έξι μήνες ίσα ίσα που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟ δύο τρεις φορές σε κάτι εικοσάλεπτα. Γιατί; Μονίμως τραυματίας.

Πάμε και στον Καντέ. Ο ποδοσφαιριστής έχει γυρίσει εδώ και 20 μέρες από το Κόπα Αφρικα και ο Φερέιρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ (δεν ξέρω αν είναι έτσι και τον κατηγορώ άδικα τον άνθρωπο) δεν τον χρησιμοποιεί γιατί ο παίκτης λέει θέλει χρόνο να προσαρμοστεί στις διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες. Ο Τουρέ και ο Ντρογκμπά από την ώρα που γύρισαν μετρούν ήδη δύο τρία ματς με τις ομάδες τους, επιπέδου Σίτι και Τσέλσι και πρόβλημα προσαρμογής δεν είχαν, ο Καντέ γιατί θα είχε δεν το γνωρίζω.

Μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και το ντεφορμάρισμα του Κουίνσι και του Ζέκα, αλλά και ορισμένες ανεξήγητες επιλογές του Φερέιρα, όπως αυτή με τον ΠΑΟΚ που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έγινε σε μία νύχτα σέντερ φορ και έχουμε ορισμένες από τις αιτίες που ο ΠΑΟ των τελευταίων δύο μηνών ανεξάρτητα από το αν κερδίζει ή αν χάνει δεν παίζει καθόλου καλά και κυρίως δεν παίζει σε καμία περίπτωση έστω και στο ελάχιστο το ποδόσφαιρο που έπαιξε τον περασμένο Οκτώβριο και Νοέμβριο και το οποίο εκτός από αποτελεσματικό ήταν και καταπληκτικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x