Stoiximan Super League

Κιτρινόμαυρη πανστρατιά

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ. Το κάλεσμα για συσπείρωση και… συνάντηση στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από τους φιλάθλους. Σκοπός να ενισχυθεί η ομάδα, να αυξηθεί η πίεση στους μετόχους και να «ζεσταθεί» ο Μελισσανίδης. Αναμονή για Νοτιά. Τι έδειξε ο Κωστένογλου.

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ.

Το κάλεσμα για συσπείρωση και… συνάντηση στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από τους φιλάθλους.

Εκτιμάται πως στις κερκίδες θα βρεθούν περισσότεροι από 25.000 θεατές, ενώ οι πιο αισιόδοξοι ελπίζουν ακόμη και σε μεγαλύτερη παρουσία από 30-35 χιλιάδες θεατές (βοηθά και η γενική είσοδος των 10 ευρώ), εφόσον βοηθήσει και ο καιρός.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο πως όσα χρήματα κι αν συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα δεν θα λύσουν το πρόβλημα της ΑΕΚ. Σε αυτό λύση μπορούν να δώσουν μόνο οι μέτοχοι. Απλώς η μαζική παρουσία του κόσμου μπορεί να αυξήσει την πίεση προς την πλευρά των μετόχων (ή μελών της ομάδας του 2004) και να «ζεστάνει» τον Δημήτρη Μελισσανίδη ή οποιονδήποτε άλλο έχει ενδοιασμούς για τη συμμετοχή του στην ΠΑΕ.

Κάποιες πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Νοτιά να έρχεται στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά μέχρι να… φανεί στο αεροδρόμιο ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος. Ο χρόνος πιέζει, εν όψει της γενικής συνέλευσης στις 14 Μαρτίου, αφού θα πρέπει να έχουν βρεθεί τα χρήματα που απαιτούνται για την αδειοδότηση μέχρι τις 20 Μαρτίου, προκειμένου στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητοι διακανονισμοί για τα υπόλοιπα οφειλόμενα.

Σκέψεις και εκπλήξεις από Κωστένογλου

Η τελευταία δοκιμή που έκανε ο Νίκος Κωστένογλου εν όψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή έκρυβε αρκετές εκπλήξεις. Ο τεχνικός της «Ένωσης» διατήρησε στο κέντρο άμυνας τον Κοντοέ δίπλα στον Δέλλα, παρότι ο Μανωλάς είναι διαθέσιμος, ενώ στο κέντρο χρησιμοποίησε τον 16χρονο Φούντα μπροστά από Μάκο και Βάργκας.

Πάντως όλα δείχνουν πως στη συγκεκριμένη θέση θα παίξει ο Καφές. Κάτω από τα δοκάρια τη θέση του φαίνεται πως θα διατηρήσει ο Αραμπατζής, έχοντας στα άκρα Γεωργέα και Καράμπελα, ενώ ο Λυμπερόπουλος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ο Λεονάρντο αριστερά και δεξιά Κλωναρίδης και Σιαλμάς διεκδικούν τη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x