Stoiximan Super League

«Πόρτα» σε ΑΕΚ για Ψωμιάδη

Απορρίφθηκε το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για δέσμευση της περιουσίας της οικογένειας Ψωμιάδη. Ενώ για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της κύριας υπόθεσης, τα νέα για την «Ένωση» δεν είναι ευχάριστα, αφού σε πρώτη φάση δεν είναι δυνατό να εισπράξει χρήματα από τον πρώην ιδιοκτήτη, που παραμένει κρατούμενος στα Σκόπια. Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η «Ένωση».

Απορρίφθηκε το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για δέσμευση της περιουσίας της οικογένειας Ψωμιάδη.

Ενώ για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της κύριας υπόθεσης (για το ποινικό σκέλος), τα νέα για την «Ένωση» δεν είναι ευχάριστα, αφού σε πρώτη φάση δεν είναι δυνατό να εισπράξει χρήματα από τον πρώην ιδιοκτήτη, που παραμένει κρατούμενος στα Σκόπια.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΑΕΚ διεκδικεί 21 εκατ. ευρώ που είχαν βρεθεί σε λογαριασμό της οικογένειας (λέγοντας πως τα χρήματα που καταχράστηκε το πρώην αφεντικό της ομάδας διοχετεύτηκαν σε μέλη της οικογένειάς του), ενώ συνολικά αξιώνει 80 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για τις χρήσεις κατά την περίοδο που ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν αφεντικό στο σύλλογο.

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση υπ’ αριθ. 3228/2012 επί της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά Σταύρου και Μαρίας-Χριστίνας Ψωμιάδη, η οποία δημοσιεύτηκε στο site της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x