Stoiximan Super League

Ήρθαν τα «αύρια» να διώξουνε τα… σήμερα!

Όχι που δεν θα το ‘κανε «θρίλερ»! Αφού η Παρασκευή έγινε Δευτέρα και η Δευτέρα έγινε Τρίτη, η ΠΑΕ ΑΕΚ διατείνεται πως θα βρει… την Τετάρτη λύση με την Εφορία. Οι επαφές του Ανδρέα Δημητρέλου δεν αποδείχθηκαν ούτε σήμερα αρκετές για την εξασφάλιση των εγγράφων με τα οποία θα ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί και θα εκταμιευτεί το δάνειο Νικολαΐδη και πλέον η «Ένωση» θα παίξει… με τα λεπτά για να προλάβει το ύστατο deadline της αδειοδότησης.

Όχι που δεν θα το ‘κανε «θρίλερ»!

Αφού η Παρασκευή έγινε Δευτέρα και η Δευτέρα έγινε Τρίτη, η ΠΑΕ ΑΕΚ διατείνεται πως θα βρει… την Τετάρτη λύση με την Εφορία.

Οι επαφές του Ανδρέα Δημητρέλου δεν αποδείχθηκαν ούτε σήμερα αρκετές για την εξασφάλιση των εγγράφων με τα οποία θα ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί και θα εκταμιευτεί το δάνειο Νικολαΐδη και πλέον η «Ένωση» θα παίξει… με τα λεπτά για να προλάβει το ύστατο deadline της αδειοδότησης.

Την Παρασκευή η ΠΑΕ ΑΕΚ δήλωνε απογοητευμένη που χάθηκε η προθεσμία της UEFA. Αλλά και αισιόδοξη ότι τη Δευτέρα θα βρεθεί λύση στο θέμα της Εφορίας. Τη Δευτέρα η ΠΑΕ ΑΕΚ έτρεχε και πάλι -μέσω του Ανδρέα Δημητρέλου. Αλλά και πάλι αποδείχθηκε πως… δεν έφτανε για τα απαραίτητα έγγραφα.

Οπότε, παρέπεμψε για τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν «θα έχουμε τα πάντα στα χέρια μας». Ε, αφού πέρασαν κάμποσες ώρες μετά (και) απ’ αυτό το… χρονοδιάγραμμα, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποδίδει ευθύνες στο Υπουργείο Οικονομικών και διαρρέει πως μέχρι τις 10 το πρωί της Τετάρτης θα έχει εξασφαλίσει τα χαρτιά που απαιτούνται.

Κι όσο… δύσκολο φαντάζει να την πιστέψει κανείς, άλλο τόσο αναγκαίο είναι για την ΑΕΚ να τους διαψεύσει όλους. Να έχει εξασφαλίσει το έγγραφο της Εφορίας που θα ξεμπλοκάρει τον τραπεζικό της λογαριασμό. Να έχει εξασφαλίσει το έγγραφο που θα ρυθμίζει τις οφειλές της και θα διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα με το άρθρο 44. Να έχει εξασφαλίσει το έγγραφο που θα αποδίδει στην Εφορία την ευθύνη για την καθυστέρηση στην αρχική προθεσμία της UEFA.

Κι αφού εκταμιεύσει το 1,5 εκατ. ευρώ από το δάνειο που έχει εξασφαλίσει ο Ντέμης Νικολαΐδης (και περιμένει στην Κύπρο) να έχει αρχίσει ήδη την εξυπηρέτηση των διακανονισμών με πρώην παίκτες, προπονητές και άλλες ομάδες. Και όλα αυτά μέχρι το μεσημέρι που η ΕΠΟ θα στείλει τον φάκελό της στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Αν προλάβει καλώς. Αν δεν προλάβει, αυτό το τελευταίο «αύριο» δεν θα ‘χει… αύριο για την ΑΕΚ!

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x