Stoiximan Super League

Εκπλήξεις από Φερέιρα

Όχι απλώς εκτός ενδεκάδας, αλλά και αποστολής άφησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αρκετά βασικά στελέχη του Παναθηναϊκού εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (19:00). Εκτός χωρίς να έχουν πρόβλημα τραυματισμού οι Καρνέζης, Βιτόλο, Τοτσέ και Μαυρίας, γνωστές οι απουσίες των Λέτο, Μπιέρσμιρ, Ιωαννίδη και Σπυρόπουλου.

Αποστολή στην Ολλανδία
Αποστολή στην Ολλανδία
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Όχι απλώς εκτός ενδεκάδας, αλλά και αποστολής άφησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αρκετά βασικά στελέχη του Παναθηναϊκού εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (19:00).

Ο Πορτογάλος προπονητής απέκλεισε από τη 18άδα, δίχως να έχουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή να είναι τιμωρημένοι, τους Καρνέζη, Βιτόλο, Τοτσέ και Μαυρία. Λόγω τραυματισμού εκτός έμειναν οι Λέτο, Μπιέρσμιρ και Ιωαννίδης, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σπυρόπουλος. Θεατές του ματς θα είναι και οι νεαροί Λαγός, Φουρλάνος και Ταμπάκης.

Όλα δείχνουν πως θα υπάρχουν εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Σύμφωνα με τις δοκιμές, μία πιθανή σύνθεση είναι η ακόλουθη: Καπίνο, Βύντρα (αριστερό μπακ), Σεϊταρίδης (δεξί μπακ), Μπουμσόνγκ, Καντέ (στόπερ), Σιμάο, Κατσουράνης (κεντρικά χαφ), Ζέκα (δεξί χαφ), Κουίνσι (αριστερό χαφ), Νίνης (επιτελικός μέσος) και Χριστοδουλόπουλος ή Ρούντολφ (φορ).

Η αποστολή: Καπίνο, Κοτσόλης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαρίνος, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κλέιτον, Κουίνσι, Πετρόπουλος, Ρούντολφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x