Stoiximan Super League

«Επιστρέφω στην Μπιλμπάο…»

Την επιστροφή του στην Μπιλμπάο τον ερχόμενο Ιούνιο, όταν και λήγει ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό, προανήγγειλε ο Πάμπλο Ορμπάιθ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero». Πάντως ο Βάσκος μέσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό. «Δύσκολο να εξηγήσω τι σημαίνει για τον κόσμο της ομάδας ο Βαλβέρδε», τόνισε.

Την επιστροφή του στην Μπιλμπάο τον ερχόμενο Ιούνιο, όταν και λήγει ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό, προανήγγειλε ο Πάμπλο Ορμπάιθ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero». Πάντως ο Βάσκος μέσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό.

«Έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο και τον Ιούνιο θα επιστρέψω στην Μπιλμπάο», δήλωσε ο 33χρονος μέσος, που προφανώς περιμένει πιθανές συζητήσεις των «ερυθρόλευκων» με την ομάδα του για αγορά ή επέκταση του δανεισμού του. Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και από την υπόθεση παραμονής ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο.

«Είναι πολύ καλές οι εμπειρίες μου από το ελληνικό πρωτάθλημα και πρόκειται για ένα ξεχωριστό περιβάλλον λόγω του φανατισμού με τον οποίο ζουν οι οπαδοί το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ο κόουτς είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος με κοινή λογική και δεν χρειάζεται να επιβληθεί για να προσεγγίσει τον άλλο. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι σημαίνει για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Για εκείνους η ομάδα τους είναι κάτι σαν θρησκεία».

Οι εικόνες με τους παίκτες του Ολυμπιακού να τραγουδούν στα ισπανικά μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος έφτασαν μέχρι την Ισπανία. «Δεν ξέρω γιατί, αλλά ακόμη και οι Έλληνες τραγουδούσαν ‘campeones’. Σε μας που μιλάμε ισπανικά ακούστηκε πολύ οικείο αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα κλείνει εξαιρετικά τη σεζόν. Στόχος μας πλέον είναι να κατακτήσουμε το νταμπλ», είπε ο Ορμπάιθ, ενώ δεν έκρυψε πως εξακολουθεί να παρακολουθεί τα πεπραγμένα της Μπιλμπάο. «Χαίρομαι που βλέπω την πορεία της Μπιλμπάο και το θόρυβο που προκαλεί με τις εμφανίσεις της στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x