Stoiximan Super League

Τετ-α-τετ Μαρινάκη με Τζεμπούρ

Τις συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές, που έχει αρχίσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, συνέχισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σήμερα… τα είπε με τον Ράφικ Τζεμπούρ, με τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο να πέφτει στο… τραπέζι.

Τις συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές που έχει αρχίσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σήμερα… τα είπε με τον Ράφικ Τζεμπούρ, με τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο να πέφτει στο… τραπέζι.

Το «αφεντικό» των ερυθρόλευκων μίλησε με τον Αλγερινό επιθετικό για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, με ξεκάθαρο στόχο να ανεβάσει ψυχολογικά τον Τζεμπούρ ενόψει του σημαντικού αγώνα που μπορεί να δώσει το νταμπλ.

«Πάμε. Σας πιστεύουμε όλους και εσένα», ήταν κάποια από τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού στον Ράφικ Τζεμπούρ καλώντας τον να σκοράρει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Από την πλευρά του ο Ράφικ Τζεμπούρ υποσχέθηκε στον πρόεδρο της ομάδας ότι θα κάνει ό,τι περνάει από τα… πόδια του για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του νταμπλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x