Stoiximan Super League

Γαλλικά βλέμματα για Μανωλά, Μάκο

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μαρσέιγ φέρεται να βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, τον οποίο θα παρακολουθήσει από κοντά την άλλη Τετάρτη (18/04) ο Ζαν-Φιλίπ Ντιράν στο παιχνίδι ΑΕΚ-Ατρόμητος. Πρόκειται για τον Νο. 2 της γαλλικής ομάδας σε θέματα σκάουτινγκ και μεταγραφών και συνήθως πραγματοποιεί ταξίδια, όταν οι υποθέσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μαρσέιγ φέρεται να βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, τον οποίο θα παρακολουθήσει από κοντά την άλλη Τετάρτη (18/04) ο Ζαν-Φιλίπ Ντιράν στο παιχνίδι ΑΕΚ-Ατρόμητος.

Πρόκειται για τον Νο. 2 της γαλλικής ομάδας σε θέματα σκάουτινγκ και μεταγραφών και συνήθως πραγματοποιεί ταξίδια, όταν οι υποθέσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Όσον αφορά τον Μανωλά, οι Γάλλοι θεωρούν ότι ο νεαρός στόπερ δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα και θα μπορούσε να είναι μία καλή επένδυση για το μέλλον.

Την ίδια ώρα, όμως, οι Μασσαλοί φέρονται να ασχολούνται με τον Γρηγόρη Μάκο, με δεδομένο ότι έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και ο παίκτης της ΑΕΚ δεν τους αφήνει… ασυγκίνητους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x