Stoiximan Super League

Βγαίνει μπροστά ο Ντέμης

Μπορεί στο διάβα της ΑΕΚ να ξεφυτρώνουν νέα χρέη αλλά αυτά δεν είναι ικανά να σταματήσουν τον Ντέμη Νικολαϊδη να βγει στο προσκήνιο. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης φαίνεται αποφασισμένος να επιστρέψει, «ψάχνεται» να βρει έσοδα που θα βγάλουν τον «Δικέφαλο» από το αδιέξοδο και μόλις έχει κάτι οριστικό στα χέρια του θα ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο της ομάδας.

Μπορεί στο διάβα της ΑΕΚ να ξεφυτρώνουν νέα χρέη αλλά αυτά δεν είναι ικανά να σταματήσουν τον Ντέμη Νικολαϊδη να βγει στο προσκήνιο.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης φαίνεται αποφασισμένος να επιστρέψει, «ψάχνεται» να βρει έσοδα που θα βγάλουν τον «Δικέφαλο» από το αδιέξοδο και μόλις έχει κάτι οριστικό στα χέρια του θα ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο της ομάδας.

Ο μοναδικός άνθρωπος που φαίνεται να ασχολείται σοβαρά με το ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ είναι ο Ντέμης Νικολαϊδης. Δεν είναι μόνο η εκταμίευση του δανείου, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, που διευκόλυνε την Ένωση όσον αφορά στην αδειοδότηση αλλά και η συνεχής αναζήτησης χρηματοδοτών που θα ενισχύσει την προσπάθεια εύρεσης εσόδων που θα βελτιώσουν την κατάσταση στην ομάδα και θα την οδηγήσουν στην εξυγίανση.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ συνεχίζει τις επαφές με εταιρία που θα αναλάβει την χορηγία της ομάδας για την επόμενη τριετία αλλά κρατά «κλειστά» τα χαρτιά του. Μέχρι να έχει κάτι οριστικό στα χέρια του δεν θέλει να διαρρεύσει τίποτα.

Επίσης, δείχνει διατεθειμένος να κάνει τα πάντα έτσι ώστε να πετύχει τους καλύτερους δυνατούς διακανονισμούς για τα νέα χρέη προς το Δημόσιο. Όλα αυτά θέλει να τα έχει έτοιμα ενόψει της γενικής συνέλευσης στις 25 Απριλίου. Με την στήριξη του κόσμου, που δείχνει να έχει «αγκαλιάσει» την προσπάθεια του Ντέμη Νικολαϊδη αφού βλέπει πως είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται και κινείται για το καλό της ΑΕΚ σε συνδυασμό με την εμπειρία που κουβαλάει από την προηγούμενη θητεία του στον προεδρικό θώκο της Ένωσης, ο ίδιος ο Ντέμης ελπίζει η προσπάθεια του να βγει σε καλό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x