Stoiximan Super League

Ευχάριστα νέα για «Κωστέ»

Μαζεμένα του ήρθαν τα ευχάριστα νέα του Νίκου Κωστένογλου από την σημερινή προπόνηση. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Φαμπιάν Βάργκας και Βίκτωρα Κλωναρίδη να επιστρέφουν στους κανονικούς ρυθμούς, φωνάζοντας ουσιαστικά «παρών» ενόψει του ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των play-offs με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Εκτός παρέμειναν Δέλλας και Φούντας.

Μαζεμένα του ήρθαν τα ευχάριστα νέα του Νίκου Κωστένογλου από την σημερινή προπόνηση.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Φαμπιάν Βάργκας και Βίκτωρα Κλωναρίδη να επιστρέφουν στους κανονικούς ρυθμούς, φωνάζοντας ουσιαστικά «παρών» ενόψει του ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των play-offs με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Εκτός παρέμειναν Δέλλας και Φούντας.

Όλα δείχνουν πως οι Γκούντγιονσεν, Βάργκας και Κλωναρίδης είναι έτοιμοι για το ματς της Δευτέρας (7/5) αλλά όλα θα καθοριστούν στην αυριανή προπόνηση. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και οι τρεις θα βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου. Ειδικά η περίπτωση του Ισλανδού επιθετικού αποτελεί μεγάλη έκπληξη αφού οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο πως δεν θα ξανά-αγωνιστεί φέτος.

Ο Φούντας δεν συμμετείχε στην προπόνηση ενώ ο Δέλλας έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Η αυριανή προπόνηση (6/5) έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 το απόγευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x