Stoiximan Super League

Αυτά απασχολούν τον Ντέμη

Πολλά είναι τα ζητήματα που «καίνε» τον Ντέμη Νικολαΐδη εν όψει της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης είναι η χρηματοδότηση της ΠΑΕ, η εξοικονόμηση όσο το δυνατόν περισσότερων πόρων, αλλά και μια νέα συμφωνία με το Δημόσιο για την καταβολή των οφειλομένων. Επίσης, όμως, επιχείρησε να στείλει μήνυμα συσπείρωσης, γνωρίζοντας ότι πλέον δεν χαίρει της απόλυτης εκτίμησης από τους οπαδούς.

Πολλά είναι τα ζητήματα που «καίνε» τον Ντέμη Νικολαΐδη εν όψει της επιστροφής του στην ΑΕΚ.

Τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης είναι η χρηματοδότηση της ΠΑΕ, η εξοικονόμηση όσο το δυνατόν περισσότερων πόρων, αλλά και μια νέα συμφωνία με το Δημόσιο για την καταβολή των οφειλομένων.

Επίσης, όμως, επιχείρησε να στείλει μήνυμα συσπείρωσης, γνωρίζοντας ότι πλέον δεν χαίρει της απόλυτης εκτίμησης από τους οπαδούς, ενώ έβαλε οριστικά τέλος στην παραφιλολογία σχετικά με Πρωτοδικείο και την αναζήτηση ΑΦΜ.

Όπως γράφει η SportDay, πέντε είναι τα βασικά θέματα που κοιτάζει ο Νικολαΐδης

Χρήματα

Το έργο του Ντέμη δυσκολεύουν η άρνηση του Παππά και η απάντηση του Νοτιά που βρίσκεται ακόμα στον «αέρα». Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ ζήτησε από τους δύο επιχειρηματίες 2 από τα 10 εκατ. ευρώ που θεωρεί ότι χρειάζεται η ΠΑΕ μέχρι τον Ιούνιο. Επίσης, γνωρίζει ότι με κάποια μειώσεις και νέους διακανονισμούς η… δουλειά μπορεί να γίνει με λιγότερα χρήματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντέμης έχει εξασφαλίσει περίπου 4 εκατ. ευρώ και αναζητεί αντίστοιχο ποσό μέσω εμπορικών συμφωνιών ή/και δανεισμών.

Εφορία

Μόλις περάσουν οι εκλογές ο Νικολαΐδης θα ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών, ώστε να οριστεί νέος διακανονισμός για τις οφειλές της Ένωσης προς την Εφορία. Πέρα από το 1,25 εκατ. ευρώ για το άρθρο 44, οι «κιτρινόμαυροι» οφείλουν να δώσουν μηνιαίως περισσότερες από 60.000 ευρώ, με αποτέλεσμα τα λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ να αγγίζουν το ένα εκατ. ανά μήνα. Στόχος του παλαίμαχου επιθετικού είναι να πείσει τους αρμόδιους φορείς ότι για να είναι βιώσιμη, να παραμείνει ζωντανή η ΑΕΚ και να έχει τη δυνατότητα να πληρώνει, πρέπει να αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός των δόσεων.

Συσπείρωση

Μέσω της ανακοίνωσης-δήλωσης ο Ντέμης Νικολαΐδης θέλησε να στείλει μήνυα μήνυμα συσπείρωσης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ πρέπει να διατηρήσει την ταυτότητά της. Για αυτό τον λόγο πρέπει να περάσουν σε δεύτερη μοίρα η… μουρμούρα, αφού αυτό είναι το καλύτερο γιατρικό για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Σταθερότητα

Το μέλλον της ΑΕΚ απασχολεί ιδιαίτερα τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας. Ωστόσο, ο Νικολαΐδης έβαλε τέλος στα σενάρια περί Πρωτοδικείου και αναζήτησης άλλου ΑΦΜ με την δήλωση του για τα συγκεκριμένα θέματα. Αυτή, όμως, η ανακοίνωση, βοηθά στη βελτίωση του κλίματος στα αποδυτήρια της Ένωσης και να υπάρχει σταθερότητα.

Στελέχωση

Αυτή τη στιγμή το θέμα των ανθρώπων που θα είναι δίπλα στον Ντέμη δεν είναι προτεραιότητα, αφού σημασία έχει η εξοικονόμηση ρευστού και η βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Πάντως, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ έχει κάνει κάποιες επαφές, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει ονόματα πιθανών «συμπαικτών». Από εκεί και πέρα, ο ίδιος γνωρίζει αρκετά καλά ποιους ανθρώπους μπορεί να εμπιστευτεί και να τους αναθέσει πόστο στη διοίκηση, αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα (όπως για παράδειγμα ο Άκης Ζήκος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x