Stoiximan Super League

Το ζεϊμπέκικο του Μιραλάς

Την ευκαιρία να διασκεδάσουν μετά την πίεση που αντιμετώπισαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονται στην Αυστραλία για το αυριανό (12 ώρα Ελλάδας) φιλικό με την Melbourne Victory. Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν σε μπουζούκια της ελληνικής κοινότητας και την παράσταση έκλεψε ο Κέβιν Μιραλάς με το… ζεμπέκικο που χόρεψε, καθώς συναγωνίστηκε επάξια τον Γιάννη Μώραλη.

Την ευκαιρία να διασκεδάσουν μετά την πίεση που αντιμετώπισαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονται στην Αυστραλία για το αυριανό (12 ώρα Ελλάδας) φιλικό με την Melbourne Victory.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν σε μπουζούκια της ελληνικής κοινότητας και την παράσταση έκλεψε ο Κέβιν Μιραλάς με το… ζεϊμπέκικο που χόρεψε, καθώς συναγωνίστηκε επάξια τον Γιάννη Μώραλη.

Από την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έραινε με λουλούδια τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και τον Βέλγο επιθετικό και έδειχνε να το περνάει καλά παρά το προχωρημένο της ώρας.

Ο Ισπανός τεχνικός καταγράφει με την κάμερά του τις αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας, θέλοντας να διατηρήσει ως ενθύμιο τελευταίες του εικόνες από τη θητεία του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι Πειραιώτες θα παίξουν στο «Etihad» που είναι χωρητικότητας 50.000 θεατών και έχει οροφή που κλείνει. Η διάθεση των εισιτηρίων δεν κρίνεται ικανοποιητική, αφού μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 16.500 κομμάτια. Παρότι το φιλικό προβάλλεται αρκετά από τις εφημερίδες της ομογένειας, ο αγγλόφωνος Τύπος δεν έχει δώσει τη δέουσα προβολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x