Stoiximan Super League

Άλλαξαν τα πλάνα του…

Σε μεγάλο βαθμό άλλαξε ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, ύστερα από τον του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Πολωνία. Πλέον η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ περιμένει την οριστική απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ στην πρόταση που έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ επισπεύδονται οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά. Τον Αμπντουλαγιέ Μπα θα ζητήσει ο Ζαρντίμ.

Σε μεγάλο βαθμό άλλαξε ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Πολωνία.

Πλέον η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ περιμένει την οριστική απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ στην πρόταση που έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ επισπεύδονται οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά.

Τον Αμπντουλαγιέ Μπα θα ζητήσει ο Ζαρντίμ, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay από την Πορτογαλία.

Η υπόθεση του Σουηδού

Πρόθεση του Ολυμπιακού ήταν από την αρχή να κρατήσει τον Μέλμπεργκ και ποτέ δεν «επιτέθηκε» στον παίκτη. Το προηγούμενο διάστημα οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν δυσαρεστημένοι από τη στάση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έδειχνε περιμένει κάποια δελεαστική πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού.

Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η ομάδα κινδυνεύει να χάσει το βασικό της αμυντικό δίδυμο που στηρίχθηκε τη φετινή σεζόν. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση, ώστε ο 35χρονος στόπερ να παραμείνει για ακόμη μία χρονιά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πάντως, οι διοικούντες υποστήριζαν ότι δεν πρόκειται να προτείνουν καλύτερα χρήματα στον Σουηδό και μένουν στο 1 εκατ. ευρώ και τα 300.000 ευρώ μπόνους επίτευξης στόχων.

Τελειώνει του Μανωλά

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά του 21χρονου αμυντικού προκύπτει ότι υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η συγκεκριμένη υπόθεση. Οι Πειραιώτες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάτι οριστικό, ενώ δεν θέλουν να σχολιάσουν τις δηλώσεις του θείου του παίκτη.

Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου και ουσιαστικά ο νεαρός στόπερ περιμένει να ειδοποιηθεί από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ώστε να υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του θα ανέλθουν στις 400.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων).

Τι θα πει ο Ζαρντίμ

Στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και θα συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Ένα από αυτά θα είναι σίγουρα η ενίσχυση της άμυνας των Πειραιωτών.

Ο 38χρονος τεχνικός θα προτείνει κάποιους παίκτες στον Βαγγέλη Μαρινάκης, όμως πληροφορίες της SportDay από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι θα ζητήσει τον Αμπντουλαγιέ Μπα. Ο 21χρονος παίκτης αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο στην Ακαδέμικα, έχοντας αγωνιστεί σε 26 αγώνες (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Πορτογαλίας) και πετύχει 2 γκολ σε 2309 λεπτά συμμετοχών.

Εν τω μεταξύ, ο Ζαρντίμ θα αποφασίσει για την προεργασία που έχει γίνει τόσο καιρό με συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως ο Πάουλο Μασάδο, ο Κρίσταν Τσάβες, αλλά και τα ταλέντα από την Αργεντινή. Για τον Ρουίς της Χιμνάσια Λα Πλάτα, ο Ολυμπιακός διαψεύδει ότι υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x