Stoiximan Super League

«Ένωση» στα Σπάτα!

Την προσπάθεια να επιβεβαιώσει έπειτα από καιρό το… δεύτερο συνθετικό του ονόματός της ξεκίνησε και επισήμως η ΑΕΚ! Οι Βλάχος, Τσιάρτας, Παπαδόπουλος, Βούρος και Δημητρέλος έδωσαν το «παρών» στην επιστράτευση που κήρυξε ο Θωμάς Μαύρος και όλοι μαζί ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. «Είμαστε ενωμένοι, δεν φοβόμαστε κανέναν», δήλωσε ο Μαύρος, «αν δεν αγκαλιάσει την προσπάθεια ο κόσμος, θα πάμε όλοι σπίτια μας», τόνισε ο Δημητρέλος.

Την προσπάθεια να επιβεβαιώσει έπειτα από καιρό το… δεύτερο συνθετικό του ονόματός της ξεκίνησε και επισήμως η ΑΕΚ!

Οι Βλάχος, Τσιάρτας, Παπαδόπουλος, Βούρος και Δημητρέλος έδωσαν το «παρών» στην επιστράτευση που κήρυξε ο Θωμάς Μαύρος και όλοι μαζί ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς στα Σπάτα.

«Είμαστε όλοι ενωμένοι, δεν φοβόμαστε κανέναν», δήλωσε ο Μαύρος, «αν δεν αγκαλιάσει την προσπάθεια ο κόσμος, θα πάμε όλοι σπίτια μας», τόνισε ο Δημητρέλος.

Μετά το «προσκλητήριο» του Μαύρου, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας με την ανάθεση του πόστου του τεχνικού στον Βασίλη Τσιάρτα, όλοι οι συντελεστές της επόμενης μέρας της ΑΕΚ βρέθηκαν στα Σπάτα για να… πιάσουν αμέσως δουλειά.

Έτσι στις εγκαταστάσεις βρέθηκαν οι Μαύρος, Δημητρέλος, Κωστής, Βλάχος, Τσιάρτας, Παπαδόπουλος, Βούρος και ο νομικός εκπρόσωπος, Χάρης Γρηγορίου. Πριν ξεκινήσουν λοιπόν να συζητούν κι εκτός του Βλάχου που δήλωσε συγκινημένος για το ότι «επέστρεψε σπίτι του», δηλώσεις έκαναν και οι Μαύρος, Κωστής και Δημητρέλος. Και είπαν συγκεκριμένα:

Μαύρος: «Πιστεύω πολύ στο εγχείρημα. Βεβαίως, τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε. Ο Βαγγέλης (σ.σ. Βλάχος) είναι νέος, φιλόδοξος, πολύ καλός προπονητής. Ήμασταν συμπαίκτης στην ΑΕΚ, γνωρίζω τη φιλοσοφία του και αυτός τη δική μου. Η ευθύνη είναι μεγάλη για όλους μας.

Σίγουρα είμαι συγκινημένος. Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Θα το πω, αν και δεν μου αρέσει να λέω τα ίδια. Σημαντικό είναι όλοι οι οπαδοί να βοηθήσουν. Η μόνη δύναμη και πηγή εσόδων για την ΑΕΚ είναι ο κόσμος και κανείς άλλος. Είμαστε μαζί όλοι εδώ ενωμένοι. Ο Μίμης Παπαϊωάννου είναι μαζί μου. Το απόγευμα έχω ραντεβού με τον Νεστορίδη. Είμαστε όλοι ενωμένοι, έχουμε όραμα, δεν φοβόμαστε κανέναν»
.

Κωστής: «Γίνεται μία πολύ συγκινητική προσπάθεια, απ' όλους μας. Αυτό που θα πρέπει να γίνει αυτή τη στιγμή είναι ο κόσμος να δείξει την πίστη του για την ΑΕΚ προκειμένου να μαζευτούν χρήματα. Η μοναδική σωτηρία της ΑΕΚ είναι ο κόσμος. Ποντάρουμε στην παρουσία του κόσμου, γιατί η ΑΕΚ τον έχει πιο πολύ ανάγκη από ποτέ».

Δημητρέλος: «Αισιοδοξία υπάρχει. Όλη η προσπάθεια γίνεται για την ανάκαμψη της ΑΕΚ. Το οικονομικό θέμα θα κριθεί σε 10-15 μέρες ανάλογα με την ανταπόκριση του κόσμου. Αυτό είναι το μοναδικό κριτήριο: Ο κόσμος. Σκοπός μας είναι να προσελκύσουμε τον κόσμο, να έρθει κοντά μας, να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Αλλιώς, θα πάμε όλοι σπίτια μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x