Stoiximan Super League

Στηρίζει Μαύρο ο Νικολαΐδης!

Την απόλυτη στήριξη του Ντέμη Νικολαΐδη θα έχει ο Θωμάς Μαύρος στην προσπάθεια που κάνει να ηγηθεί της επόμενης μέρας στην ΑΕΚ. Μετά , ο πρώην πρόεδρος είχε επαφή και με τον νέο «ισχυρό άνδρα» της ομάδας, ξεκαθαρίζοντάς του ότι θα σταθεί δίπλα του και θα βοηθήσει αυτό το εγχείρημα με όποιον τρόπο μπορεί. «Είμαι στη διάθεσή σου, εγώ μ' εσένα μεγάλωσα» η ατάκα του, που ικανοποίησε πλήρως τον Μαύρο.

Την απόλυτη στήριξη του Ντέμη Νικολαΐδη θα έχει ο Θωμάς Μαύρος στην προσπάθεια που κάνει να ηγηθεί της επόμενης μέρας στην ΑΕΚ.

Μετά τη συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο πρώην πρόεδρος είχε επαφή και με τον νέο «ισχυρό άνδρα» της ομάδας, ξεκαθαρίζοντάς του ότι θα σταθεί δίπλα του και θα βοηθήσει αυτό το εγχείρημα με όποιον τρόπο μπορεί.

Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη στα Σπάτα, ο Θωμάς Μαύρος τόνισε ότι δεν είχε επικοινωνήσει μέχρι σήμερα με τον Ντέμη. Όπως αποδείχθηκε όμως εμπράκτως, κάτι τέτοιο δεν σήμαινε επ' ουδενί πως ο πρώην πρόεδρος δεν έχει σκοπό να στηρίξει την προσπάθεια του.

Κι αυτό διότι ο Νικολαΐδης δεν αρκέστηκε στη συνάντηση που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο, όπου συζήτησαν το πώς θα κινηθούν στο θέμα της Εφορίας. Αλλά το βράδυ της Τρίτης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο τον Θωμά Μαύρο, στην οποία του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στο εγχείρημά του και την πρόθεσή του να τον βοηθήσει όπως μπορεί στο μέτωπο τόσο του άρθρου 44, όσο και των υπολοίπων οφειλών.

Από την πλευρά του, ο Μαύρος ικανοποιήθηκε ιδιαίτερα από τα λεγόμενα του Ντέμη και την πρόθεσή του να συνδράμει τη νέα προσπάθεια, με δηλώσεις του στο «aek365» να αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Ο Ντέμης μου τόνισε ότι με στηρίζει και μου μετέφερε ότι είναι στη διάθεσή μου να με βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστώ. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Ήταν ευχάριστη η κουβέντα μας, μου μίλησε με πολύ θερμά λόγια και είμαι ικανοποιημένος.

Μου είπε "εγώ με εσένα μεγάλωσα" και γενικά ήταν πολύ ζεστή η κουβέντα μας. Μου είπε επίσης ότι το επόμενο διάστημα θα βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του για να ρυθμιστούν οι ανοιχτές υποθέσεις που έχει η ομάδα με το Δημόσιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x