Stoiximan Super League

Στη… σκιά ο Χέλγκασον

Την περασμένη σεζόν του συνέβη μεταφορικώς, αλλά φέτος ο Έλφαρ Χέλγκασον χρειάζεται να μείνει και κυριολεκτικώς… στη σκιά. Μετά την ηλίαση που υπέστη και τον ανάγκασε να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο χθες, ο Ισλανδός ήταν καλύτερα την Τετάρτη, αλλά όχι αρκετά για να συμμετάσχει -ούτε στην πρωινή, ούτε στην απογευματινή προπόνηση.

Την περασμένη σεζόν του συνέβη μεταφορικώς, αλλά φέτος ο Έλφαρ Χέλγκασον χρειάζεται να μείνει και κυριολεκτικώς… στη σκιά.

Μετά την ηλίαση που υπέστη και τον ανάγκασε να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο χθες, ο Ισλανδός ήταν καλύτερα την Τετάρτη, αλλά όχι αρκετά για να συμμετάσχει -ούτε στην πρωινή, ούτε στην απογευματινή προπόνηση.

Εκτός του Χέλγκασον, όμως, η δεύτερη προπόνηση της ημέρας είχε κι άλλους απόντες. Προσωρινούς -όπως ο διεθνής με την Εθνική Νέων, Μπουγαΐδης και γενικά «φευγάτους» όπως ο Λαγός (διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του με ομάδα του εξωτερικού), ο Αργυρίου (για τον οποίο ακόμα αναζητείται φόρμουλα για να αποσύρει την προσφυγή του και να μείνει ελεύθερος) και ο Γκούντγιονσεν (που επίσης έχει συμφωνήσει ν’ αποχωρήσει).

Όλοι οι υπόλοιποι -εκτός των Κοντοέ, Φροξυλιά, Κωνσταντίνου Βλάχου και Βαλεντίνου Βλάχου, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα- γυμνάστηκαν κανονικά στα Σπάτα υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου. Το πρόγραμμά τους για αύριο, δε, συμπεριλαμβάνει μια προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x