Stoiximan Super League

Την Δευτέρα η μεταβίβαση

Οριστικά, η Δευτέρα 16 Ιουλίου, είναι η μέρα που ο Παναθηναϊκός γυρίζει σελίδα. Αφού οι μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη (54,72%) μεταβιβάζονται στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Κάτι, για το οποίο ενημέρωσε και επίσημα το «Σωματείο» μέσω της ιστοσελίδας του. Έτσι, λύνεται ένα θέμα που «έκαιγε» αρκετά τον κόσμο του «τριφυλλιού», οι οποίοι περίμεναν την συγκεκριμένη εξέλιξη για να γίνουν μέλη στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», την ώρα που τα διαρκείας τρέχουν με ταχύτητα… ρεκόρ!

Οριστικά, η Δευτέρα 16 Ιουλίου, είναι η μέρα που ο Παναθηναϊκός γυρίζει σελίδα.

Αφού οι μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη (54,72%) μεταβιβάζονται στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Κάτι, για το οποίο ενημέρωσε και επίσημα το «Σωματείο» μέσω της ιστοσελίδας του.

Έτσι, λύνεται ένα θέμα που «έκαιγε» αρκετά τον κόσμο του «τριφυλλιού», οι οποίοι περίμεναν την συγκεκριμένη εξέλιξη για να γίνουν μέλη στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», την ώρα που τα διαρκείας τρέχουν με ταχύτητα… ρεκόρ!

Αφού μετά και το «κλείσιμο» της Παρασκευής, ο αριθμός καρτών που είχαν διατεθεί από τα σημεία πώλησης είχε φτάσει το 1511. Εκ των οποίων, οι 327 έγιναν και μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Και σε αυτούς, πρέπει να προστεθούν οι 2.350 που έχουν γίνει κι αυτοί μέλη, με το ποσό του «Σωματείου» να είναι ήδη κοντά στο 1.600.000 €. Οι οποίοι, από την Δευτέρα, λογικά, λόγω της μεταβίβασης των μετοχών θα πολλαπλασιάσουν…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών:

«Την προσεχή Δευτέρα ( 16/7) αναμένεται να ολοκληρωθεί παρουσία συμβολαιογράφου, η μεταβίβαση , χωρίς αντάλλαγμα, των μετοχών της πλευράς Βαρδινογιάννη στο Σωματείο. Σήμερα τελείωσε ο έλεγχος των υπογεγραμμένων από τις δύο πλευρές δηλώσεων, που είχαν κατατεθεί στην εφορία και εκκρεμεί πλέον μονάχα το τυπικό μέρος για να περάσει ο Παναθηναϊκός στα χέρια των οπαδών του».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x