Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει του Σαλπιγγίδη

Το βλέμμα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι στραμμένο στην υπόθεση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Είναι δεδομένο ότι η Φορτούνα Ντίσελντορφ ενδιαφέρεται για τον διεθνή φορ, όμως δεν δείχνει ικανή οικονομικά να ικανοποιήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» και την πλευρά του παίκτη.

Το βλέμμα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι στραμμένο στην υπόθεση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Είναι δεδομένο ότι η Φορτούνα Ντίσελντορφ ενδιαφέρεται για τον διεθνή φορ, όμως δεν δείχνει ικανή οικονομικά να ικανοποιήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» και την πλευρά του παίκτη.

Η υπόθεση του 31χρονου άσου είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού από σήμερα ουσιαστικά ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Europa League (πιθανότατα την Μπνέι).

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχει μπει τέλος στο συγκεκριμένο θέμα, αφού ο «Σάλπι» και ο ΠΑΟΚ δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε άμεση (θετική ύ αρνητική) λύση.

Μετά την απρόσμενη μεταγραφή του Κώστα Σταφυλίδη στη Λεβερκούζεν οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να μειώσουν το περσινό χρέος προς τον Σαλπιγγίδη, έτσι ώστε να μπορούν με περισσότερα επιχειρήματα να του ζητήσουν να παραμείνει στον ΠΑΟΚ με μια πολύ γενναία μείωση.

Αν γίνει αυτό, τότε ορισμένες πηγές μέσα από την ΠΑΕ αναφέρουν ότι ο διεθνής φορ θα δεχτεί να πει το «ναι», από τη στιγμή που ο Γιώργος Δώνης τον θεωρεί αναγκαίο για το 4-4-2 που θέλει να παίζει ο «Δικέφαλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x