Stoiximan Super League

Έκανε τη… μισή δουλειά η ΑΕΚ

Τη μια εκ των αναγκαίων προϋποθέσεων για να μείνει όρθια και να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα εξασφάλισε η ΑΕΚ. Τα χιλιόμετρα που… έγραψε ο Ανδρέας Δημητρέλος το τελευταίο διήμερο έπιασαν τόπο και οι επαφές του στο ΙΚΑ είχαν ως αποτέλεσμα να δοθεί τελικά ασφαλιστική ενημερότητα στην ΠΑΕ. Νέος αγώνας την Πέμπτη για τον πρόεδρο της «Ένωσης» προκειμένου να εξασφαλιστεί η (επίσης απαραίτητη) εγγυητική τραπέζης.

Τη μια εκ των αναγκαίων προϋποθέσεων για να μείνει όρθια και να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα εξασφάλισε η ΑΕΚ.

Τα χιλιόμετρα που… έγραψε ο Ανδρέας Δημητρέλος το τελευταίο διήμερο έπιασαν τόπο και οι επαφές του στο ΙΚΑ είχαν ως αποτέλεσμα να δοθεί τελικά ασφαλιστική ενημερότητα στην ΠΑΕ.

Αν κάτι πρέπει να αναγνωριστεί στον Ανδρέα Δημητρέλο είναι πως (ειδικά τις τελευταίες μέρες) τρέχει σαν… Βέγγος για τα θέματα της ΑΕΚ. Και πιο συγκεκριμένα για την εξασφάλιση των προϋποθέσεων της αδειοδότησης από την ΕΕΑ. Μετά από επαφές δυο ημερών λοιπόν στο ΙΚΑ (και καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό) ο πρόεδρος της «Ένωσης» κατάφερε να πάρει τελικά ασφαλιστική ενημερότητα για λογαριασμό της ΠΑΕ.

Αυτή όμως ήταν η μισή δουλειά που απαιτείται για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα. Η άλλη μισή πρέπει να γίνει -υπό πίεση χρόνου- την Πέμπτη. Τότε που ο Ανδρέας Δημητρέλος θα… φορτσάρει για να πάρει την εγγυητική επιστολή, η οποία είναι επίσης αναγκαίο να συμπεριλαμβάνεται στον φάκελο που θα κατατεθεί στην ΕΕΑ.

Έτσι, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα βρεθεί αρχικά στην Επιτροπή για να πάρει τις πρόσφατες αποφάσεις που αφορούσαν τη μετοχική σύνθεση. Έπειτα θα πάει στο Υπουργείο Ανάπτυξης για να τις θέσει προς έγκριση και τέλος θα καταθέσει όλα τα έγγραφα στην τράπεζα με την οποία διαρρέεται πως έχει συμφωνήσει για να εκδώσει την εγγυητική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x