Stoiximan Super League

Διαφωνία με Καράμπελα

Παράταση παίρνει το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Νίκο Καράμπελα, καθώς δεν βρέθηκε η φόρμουλα με την οποία θα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών κι ενώ ο αριστερός μπακ της «Ένωσης» έχει ήδη βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Πού διαφωνούν διοίκηση και παίκτης. Την Πέμπτη το καθοριστικό ραντεβού.

Παράταση παίρνει το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Νίκο Καράμπελα, καθώς δεν βρέθηκε η φόρμουλα με την οποία θα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών κι ενώ ο αριστερός μπακ της «Ένωσης» έχει ήδη βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 27χρονος άσος πέρασε το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα και συζήτησε με τη διοίκηση τον τρόπο που θα μπορούσαν να χωρίσουν ειρηνικά. Ο παίκτης ζήτησε να αποδεσμευτεί αφού πρώτα υπάρξει διακανονισμός για τμηματική καταβολή των οφειλομένων στο πρόσωπό του, την ώρα που η διοίκηση της «Ένωσης» για να του δώσει την ελευθέρας ζήτησε είτε να χαρίσει μέρος των οφειλομένων στον παίκτη, είτε να φέρει πρόταση-έστω και μικρή-από την ομάδα με την οποία έχει συμφωνήσει.

Η χρυσή τομή δεν βρέθηκε και έτσι ο Νίκος Καράμπελας θα περάσει και την Πέμπτη από τα Σπάτα, σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση. Υπενθυμίζεται πως ο ποδοσφαιριστής δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που αναχωρεί την Πέμπτη για προετοιμασία και φιλικά στην Αγγλία.

Στο μεταξύ, για συζητήσεις κλήθηκε την Πέμπτη στα Σπάτα και ο Πολ Κατσέτης με τον μάνατζέρ του. Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός όλα δείχνουν πως θα συζητήσει για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x