Stoiximan Super League

«Θα ολοκληρωθεί του Φουρτάδο»

Το σίριαλ Εμίλιο Φουρτάδο συνεχίζεται! Μπορεί η Παναχαϊκή να εξέδωσε , τονίζοντας ότι «ναυάγησε» η μεταγραφή του Εμίλιο Φουρτάδο στην ΑΕΚ, ωστόσο την ίδια ώρα στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι αισιόδοξοι και εκφράζουν τη σιγουριά τους για τη θετική κατάληξη της υπόθεσης.

Το σίριαλ Εμίλιο Φουρτάδο συνεχίζεται!

Μπορεί η Παναχαϊκή να εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι «ναυάγησε» η μεταγραφή του Εμίλιο Φουρτάδο στην ΑΕΚ, ωστόσο την ίδια ώρα στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι αισιόδοξοι και εκφράζουν τη σιγουριά τους για τη θετική κατάληξη της υπόθεσης.

Η πατρινή ομάδα ανακοίνωσε ότι «χάλασε» η μεταγραφή, όμως στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν με αυτή την κατάληξη.

Μάλιστα, από την «Ένωση» ισχυρίζονται ότι είναι θέμα ωρών ώστε να πραγματοποιηθεί η μετακόμιση του 29χρονου επιθετικού, καθώς θα βρεθεί τελικά η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά από την ανακοίνωση της Παναχαϊκής οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν επικοινωνία με τον παίκτη.

Σε αυτή συνομίλησαν για την μεταγραφή του και τα βρήκαν με τον Φουρτάδο να δέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα. Πλέον, απομένει και η συγκατάθεση της Παναχαϊκής.

Την Τετάρτη οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ θα "τα πουν" με τον Αλέξη Κούγια για να εξασφαλίσουν το "ΟΚ" του και να προχωρήσει η μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x