Stoiximan Super League

Ξανά… ναυάγιο για Φουρτάδο

Προς ναυάγιο οδηγείται η μετακίνηση του Εμίλιο Φουρτάδο στην ΑΕΚ. Αν και υπήρχε πλήρης συμφωνία της «Ένωσης» με την Παναχαϊκή και τον ποδοσφαιριστή, στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι παρουσία του Ανδρέα Δημητρέλου, του Βασίλη Τσιάρτα, του Αλέξη Κούγια, αλλά και του εκπροσώπου του παίκτη προέκυψε νέο εμπόδιο, που φαίνεται αξεπέραστο.

Προς ναυάγιο οδηγείται η μετακίνηση του Εμίλιο Φουρτάδο στην ΑΕΚ. Αν και υπήρχε πλήρης συμφωνία της «Ένωσης» με την Παναχαϊκή και τον ποδοσφαιριστή, στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι παρουσία του Ανδρέα Δημητρέλου, του Βασίλη Τσιάρτα, του Αλέξη Κούγια, αλλά και του εκπροσώπου του παίκτη προέκυψε νέο εμπόδιο. Αυτό αφορούσε την αξίωση του προέδρου των Αχαιών να επιστρέψει ο 29χρονος επιθετικός 13.000 ευρώ.

Η πλευρά του Φουρτάδο έχοντας συμφωνήσει να μετακινηθεί στην ΑΕΚ έναντι 40.000 ευρώ (ενώ το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή ήταν 60.000 ευρώ) δεν δέχτηκε να πληρώσει 13.000 ευρώ και ουσιαστικά να παίξει στην «Ένωση» με μόλις 27.000 ευρώ για την προσεχή περίοδο.

Με τα τωρινά δεδομένα η μεταγραφή δείχνει να χαλάει, αλλά θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για να ολοκληρωθεί, καθώς ο Βαγγέλης Βλάχος έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση του Φουρτάδο.

Το βέβαιο είναι πως στην ΑΕΚ των πολλών οικονομικών προβλημάτων, μία μεταγραφή που δεν ξεπερνά σε συνολικό κόστος τις 100.000 ευρώ έχει γίνει… σίριαλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x