Stoiximan Super League

Και τώρα… περιμένει η ΑΕΚ

Στο τελικό στάδιο των εξελίξεων στο θέμα των υποψήφιων επενδυτών (θέλουν να πιστεύουν πως) μπαίνουν στην ΑΕΚ. Η ΠΑΕ απέστειλε και τα τελευταία συμπληρωματικά στοιχεία που της ζητήθηκαν από τους Βιντιάδη και Χάρις και πλέον περιμένει την τοποθέτηση ορκωτών λογιστών, ή οποία θα αποτελέσει και την ύστατη κίνηση τους πριν απαντήσουν στο αν θα επενδύσουν στην «Ένωση».

Στο τελικό στάδιο των εξελίξεων στο θέμα των υποψήφιων επενδυτών (θέλουν να πιστεύουν πως) μπαίνουν στην ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ απέστειλε και τα τελευταία συμπληρωματικά στοιχεία που της ζητήθηκαν από τους Βιντιάδη και Χάρις και πλέον περιμένει την τοποθέτηση ορκωτών λογιστών, ή οποία θα αποτελέσει και την ύστατη κίνηση τους πριν απαντήσουν στο αν θα επενδύσουν στην «Ένωση».

Μετά την αποστολή όλων των απαραίτητων στοιχείων στην πλευρά των επενδυτών, οι τελευταίοι ζήτησαν από την ΠΑΕ να τους μεταφέρει επιπλέον οικονομικά στοιχεία. Το γεγονός, δε, ότι αυτά είχαν να κάνουν με τα κεφάλαια που θα πρέπει να μπουν στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν (και υπολογίζονται περί τα 11-12 εκατ.) και με τον ακριβή υπολογισμό εσόδων-εξόδων ανά μήνα ενέτεινε την αισιοδοξία πως το ενδιαφέρον είναι προχωρημένο.

Η ΠΑΕ λοιπόν απέστειλε και τα συγκεκριμένα στοιχεία στον Έλληνα εφοπλιστή (εκείνος θα τα στείλει με τη σειρά του μεταφρασμένα στο αφεντικό της «Seymour Pierce») και πλέον θεωρεί ότι έχει ολοκληρώσει τις ενέργειες που απαιτούνταν να γίνουν από ‘κείνη.

Ως εκ τούτου αναμένει πλέον την τοποθέτηση των ορκωτών λογιστών -που έχουν προαναγγείλει ως απαραίτητη προϋπόθεση οι επενδυτές. Και κατόπιν, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (7-10 μέρες, αφού απαιτείται απλά ταυτοποίηση των στοιχείων που είναι ήδη γνωστά από προηγούμενους ελέγχους) θα περιμένει την οριστική απάντηση των Βιντιάδη και Χάρις για το αν θα επενδύσουν και θα βγάλουν την ΑΕΚ από το αδιέξοδο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x