Stoiximan Super League

Συνεχίζεται η… Κατσικοκερία

Το καλοκαίρι τελείωσε, αλλά ο Νίκος Κατσικοκέρης παραμένει… ζεστός! Μετά την εξαιρετική παρουσία στο φιλικό με τον Λεβαδειακό (όπου πέτυχε ένα γκολ και είχε ένα δοκάρι) ο επιθετικός της ΑΕΚ σκόραρε δυο φορές στο 4-1 με την ομάδα Νέων και έδειξε έτοιμος να πάρει στην πλάτη του την επίθεση στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη.

Το καλοκαίρι τελείωσε, αλλά ο Νίκος Κατσικοκέρης παραμένει… ζεστός!

Μετά την εξαιρετική παρουσία στο φιλικό με τον Λεβαδειακό (όπου πέτυχε ένα γκολ και είχε ένα δοκάρι) ο επιθετικός της ΑΕΚ σκόραρε δυο φορές στο 4-1 με την ομάδα Νέων και έδειξε έτοιμος να πάρει στην πλάτη του την επίθεση στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη.

Τα ενθαρρυντικά μηνύματα, δε, στο (καθιερωμένο πλέον) φιλικό με τη δεύτερη ομάδα συνέχισε και ο Ρότζερ Γκερέιρο, που επίσης σκόραρε με πέναλτι (το άλλο γκολ ο Παπαδημητρίου) και δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Βαγγέλη Βλάχου για την απόδοσή του.

Κατά τ’ άλλα, ο προπονητής της ΑΕΚ φανέρωσε κάποιες από τις προθέσεις του για το κρίσιμο (όπως ήδη έχει εξελιχθεί) ματς με τον Άρη, παρατάσσοντας τους «κιτρινόμαυρους» με διάταξη 4-2-3-1 και ξεκινώντας στα στόπερ τον Γιάγκο (αντί του ούτως ή άλλως απόντα Μπουγαΐδη που προερχόταν από παιχνίδι με την εθνική Ελπίδων).

Όσο για την υπόλοιπη ενδεκάδα δεν είχε εκπλήξεις -πέρα από τη χρησιμοποίηση του Βαλεντίνου Βλάχου ως δεξιού μπακ αντί του Αρκούδα- και συμπεριελάμβανε τους Κοντοέ (αριστερό μπακ), Κουτρουμπή (στόπερ δίπλα στον Γιάγκο), Ρίκκα-Κορδέρο (ως αμυντικά χαφ), Φούντα-Λαγό (στα άκρα να πλαισιώνουν τον επιτελικό Γκερέιρο) και προωθημένο τον Κατσικοκέρη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x