Stoiximan Super League

Λιάγκας: «Σέβομαι την ιστορία του Παναθηναϊκού»

Εξηγήσεις για το θέμα που προέκυψε μετά από ραδιοφωνικό χαρακτηρισμό που έκανε σχετικά με τον Παναθηναϊκό έδωσε μέσω twitter ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής τόνισε πως σέβεται την ιστορία του «τριφυλλιού» και ότι έκανε απλά ένα αστείο που δεν είχε στόχο να θίξει κανέναν.

Εξηγήσεις για το θέμα που προέκυψε μετά από ραδιοφωνικό χαρακτηρισμό που έκανε σχετικά με τον Παναθηναϊκό έδωσε μέσω twitter ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής τόνισε πως σέβεται την ιστορία του «τριφυλλιού» και ότι έκανε απλά ένα αστείο που δεν είχε στόχο να θίξει κανέναν.

«Σέβομαι την ιστορία του Παναθηναϊκού όπως κάθε ομάδας. Το ραδιοφωνικό μου σχόλιο είχε να κάνει με τα γενικότερα χάλια του πρωταθλήματος και το έχω κάνει και για Ολυμπιακό και για άλλες ομάδες.

Λυπάμαι αν ένα αστείο, γιατί περί τέτοιου πρόκειται προκάλεσε αναστάτωση... Θεωρώ το ποδόσφαιρο ψυχαγωγία και ως τέτοιο το αντιμετωπίζω. Λυπάμαι και πάλι αν άθελα μου έθιξα τους φίλους του Παναθηναϊκού η άλλων ομάδων
», ήταν το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x