Stoiximan Super League

Άσ’ τον, χρυσέ μου άνθρωπε…

Αν ήξερε κι εκείνος ελληνικά, κάπως έτσι θα ‘λεγε η ΑΕΚ στον πρόεδρο της Ολιανένσε. Μέσω του δικηγόρου του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, η «Ένωση» βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Ισιντόρο Σόουζα και προσπαθεί να τον πείσει να σπάσει το συμβόλαιο με τον 37χρονο τεχνικό. Απευθείας επικοινωνία του Ανδρέα Δημητρέλου με τον ομόλογό του, διατεθειμένη ακόμα και να πληρώσει ένα (μικρό) ποσό για να ξεπεραστεί το εμπόδιο εμφανίζουν την ΑΕΚ οι Πορτογάλοι.

Αν ήξερε κι εκείνος ελληνικά, κάπως έτσι θα ‘λεγε η ΑΕΚ στον πρόεδρο της Ολιανένσε.

Μέσω του δικηγόρου του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, η «Ένωση» βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Ισιντόρο Σόουζα και προσπαθεί να τον πείσει να σπάσει το συμβόλαιο με τον 37χρονο τεχνικό.

Απευθείας επικοινωνία του Ανδρέα Δημητρέλου με τον ομόλογό του, διατεθειμένη ακόμα και να πληρώσει ένα (μικρό) ποσό για να ξεπεραστεί το εμπόδιο εμφανίζουν την ΑΕΚ οι Πορτογάλοι.

Μετά τη συνάντηση του με τον Κονσεϊσάο (στην οποία ο Πορτογάλος τεχνικός του εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει για να έρθει στην ΑΕΚ) ο πρόεδρος της Ολιανένσε είχε δείξει πως θα είναι «σκληρό καρύδι». Και τέτοιο αποδεικνύεται ο Ισιντόρο Σόουζα στις επαφές που ακολούθησαν με τον δικηγόρο του Κονσεϊσάο, ο οποίος βρίσκεται σε απόλυτη συνεννόηση με την «Ένωση».

Σε αυτές λοιπόν επιδιώκεται να πειστεί ότι δεν έχει νόημα να κρατά έναν προπονητή που θα κάθεται με το ζόρι στον πάγκο (αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Ανδρέας Δημητρέλος αποφάσισε να έχει απευθείας επαφή μαζί του τις προσεχείς ώρες) και αναζητείται ακόμα τη φόρμουλα με την οποία θα δεχτεί να λύσει το συμβόλαιο που λήγει το 2013.

Αυτή, σύμφωνα με την «A Bola», δεν αποκλείεται να βρεθεί με τη βοήθεια ενός μικρού ποσού (σε καμία περίπτωση πάντως της τάξης των 100.000 ευρώ που αναφέρεται) το οποίο θα καταβάλλει η ΑΕΚ προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία. Εφόσον λοιπόν κάτι τέτοιο γίνει (μετά τις ολονύκτιες διαπραγματεύσεις που αναμένονται) το δημοσίευμα ξεκαθαρίζει πως ο Κονσεϊσάο είναι έτοιμος, μαζί με τον Ζορζ Ροζάριο και τον γυμναστή, Βίκτορ Μπρούνο, να έρθει στην Αθήνα.

Όλα αυτά την ώρα που ο έτερος (αλλά νούμερο 2) στόχος για την τεχνική ηγεσία, ο Μίλινκο Πάντιτς, παραμένει «στον αέρα». Όχι γιατί διστάζει ν' αναλάβει το αγωνιστικό πλάνο που του έχει παρουσιαστεί, αλλά διότι ζητά εγγυήσεις (κατ' άλλους και προκαταβολή) για τα χρήματά του. Ένα αίτημα που δεν μπορεί να ικανοποιήσει τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ. Όπως και να 'χει, οι επαφές και μ' εκείνον θα συνεχιστούν, αλλά είναι ξεκάθαρο πως απόλυτη προτεραιότητα της «Ένωσης» για τον πάγκο είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x