Stoiximan Super League

Συμφωνία με Λίνεν!

Τελικά η ΑΕΚ θέλει -και θα έχει- τον Γερμανό της. Ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με τον Έβαλντ Λίνεν κατέληξε σε συμφωνία για συμβόλαιο έναντι 150.000 ευρώ ως το τέλος της σεζόν (με οψιόν ανανέωσης). Έτσι, ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού έρχεται το απόγευμα στην Αθήνα και την Πέμπτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την «Ένωση».

Τελικά η ΑΕΚ θέλει -και θα έχει- τον Γερμανό της.

Ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με τον Έβαλντ Λίνεν κατέληξε σε συμφωνία για συμβόλαιο έναντι 150.000 ευρώ ως το τέλος της σεζόν (με οψιόν ανανέωσης).

Έτσι, ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού έρχεται το απόγευμα στην Αθήνα και την Πέμπτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την «Ένωση».

Μετά από συνεχείς απορρίψεις, αμέτρητες προτάσεις και επαφές με υποψηφίους, μεταμεσονύκτια παζάρια και γενικά χειρισμούς όχι ακριβώς επαγγελματικούς, η ΑΕΚ κατάφερε να βρει προπονητή.

Μπορεί λοιπόν και η περίπτωση του Έβαλντ Λίνεν να χρειάστηκε να περάσει από σαράντα κύματα (με τις φερόμενες ως αυξημένες απαιτήσεις του Γερμανού να χαλούν την καταρχήν συμφωνία μαζί του) ωστόσο το deal τελικά επετεύχθη.

Κι επετεύχθη κάπου στη μέση, αφού η ΑΕΚ ξεκίνησε με προσφορά 100-120.000 ευρώ, ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού ζήτησε το πρωί της Τετάρτης περίπου 200.000 ευρώ και τελικά (κατόπιν συζητήσεων του Ανδρέα Δημητρέλου και με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.) οι δυο πλευρές τα βρήκαν στις 150.000 ευρώ.

Κατόπιν ακολούθησε και η επισημοποίηση της συνεργασίας τους (που προβλέπει οψιόν ανανέωσης), με τη λιτή ανακοίνωση να αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή Ewald Lienen για συμβόλαιο έως τις 30/6/2013 με δικαίωμα επέκτασης έως τις 30/6/2014».

Μετά απ’ όλα αυτά λοιπόν, ο Λίνεν θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Αθήνα, θα γνωρίσει από κοντά τους διοικούντες και την Πέμπτη θα ξεκινήσει την απόπειρα αγωνιστικής ανάστασης της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x