Stoiximan Super League

Προσεχώς… περισσότεροι στην ΑΕΚ

Εντελώς τμηματικά έγινε η επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ανδρέας Δημητρέλος. Εκτός του νέου προπονητή (ο Έβαλντ Λίνεν φτάνει το βράδυ στην Ελλάδα και θα βρεθεί την Πέμπτη στα Σπάτα) από το κανονικό πρόγραμμα απουσίασαν -για διαφορετικούς λόγους- και αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Εντελώς τμηματικά έγινε η επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Εκτός του νέου προπονητή (ο Έβαλντ Λίνεν φτάνει το βράδυ στην Ελλάδα και θα βρεθεί την Πέμπτη στα Σπάτα) από το κανονικό πρόγραμμα απουσίασαν -για διαφορετικούς λόγους- και αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Πέραν λοιπόν των Κατίδη, Μπουγαΐδη, Παπαδημητρίου και Γροντή, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων και του αδειούχου Κοντοέ, τις επόμενες μέρες θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς και οι Φούντας και Κατσικοκέρης (με τον πρώτο να κάνει σήμερα ασκήσεις στο γυμναστήριο και τον δεύτερο ατομικό πρόγραμμα).

Το ίδιο ελπίζεται, δε, ότι θα γίνει και με τον Γιάγκο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δεν έβγαλε ολόκληρη την προπόνηση.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Πέμπτη (στις 17:00) όταν και θα γυμναστούν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Έβαλντ Λίνεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x