Stoiximan Super League

Και τώρα… γκολ

Έμφαση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της ΑΕΚ δίνει ο Έβαλντ Λίνεν. Οι οδηγίες του Γερμανού προπονητή που έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Ανησυχία και στους πιο αισιόδοξους στις τάξεις της ΠΑΕ για τις συνεχείς καθυστερήσεις στην κατάληξη της υπόθεσης με τους επενδυτές. Οι φήμες για Βιντιάδη και ο… αγώνας του Δημητρέλου.

Έμφαση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της ΑΕΚ δίνει ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να αμυνθεί καλά, παρότι μετρά οκτώ γκολ σε επτά αγωνιστικές και δεν έχει κρατήσει σε κανένα παιχνίδι ανέπαφη την εστία της.

Εκεί που διακρίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η δημιουργία ευκαιριών και το γκολ, πράγμα που μαρτυρούν και τα μόλις τρία γκολ της «Ένωσης».

Ασφαλώς γνωρίζει πως η ομάδα του υστερεί σε ποιότητα από τη μέση και μπροστά, αλλά θεωρεί πως μπορεί να αποδώσει καλύτερα, αν κυκλοφορεί την μπάλα καλύτερα, παίζει περισσότερο από τα άκρα και οι παίκτες του έχουν ηρεμία στην τελική προσπάθεια και δεν αναλώνονται σε μακρινά σουτ όταν υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις.

Για το κρίσιμο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ ο Έβαλντ Λίνεν θα έχει δύο επιπλέον όπλα στην προσπάθειά του για να παίξει η ΑΕΚ καλύτερα. Ο Νίκος Κατσικοκέρης ξεπέρασε την κάκωση στο μετατάρσιο, χθες συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης και εκτιμάται πως θα μπει σε φουλ ρυθμούς από την Τετάρτη, ενώ ο Ρότζερ Γκερέιρο επιστρέφει από τη Βραζιλία και θα είναι παρών στην προπόνηση της Τρίτης ή της Τετάρτης.

Ο Γερμανός τεχνικός κρίνει πως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη κι έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Ενδεικτικό είναι πως χθες, μετά την πρωινή προπόνηση, παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες Ατρόμητος-Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός-Άρης.

Ακόμη περιμένουν

Ανησυχία ακόμη και στους πιο αισιόδοξους στις τάξεις της ΠΑΕ προκαλούν οι συνεχείς καθυστερήσεις στην κατάληξη της υπόθεσης των ενδιαφερόμενων επενδυτών. Ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν έχει ακόμη ενημερώσει πότε θα γίνει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών στην ΠΑΕ και φέρεται να επιθυμεί πρώτα να ταυτοποιήσει με την Εφορία τα χρέη της ομάδας (υπολογίζονται σε περίπου 18 εκατ. ευρώ).

Κάποιες φήμες αναφέρουν ότι ο Έλληνας εφοπλιστής συνεχίζει να αναζητεί «συμπαίκτες», καθώς αδυνατεί ή δεν έχει την πρόθεση να επωμιστεί μόνος του το βάρος των χρεών της «Ένωσης». Σε κάθε περίπτωση, ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι συνεργάτες του δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιμένουν. Άλλωστε δεν υπάρχει εναλλακτική λύση…

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξακολουθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με τις υποχρεώσεις της ομάδας και επόμενος στόχος του είναι να εξασφαλίσει ότι η ΑΕΚ θα μπορεί να σφραγίσει τα εισιτήρια για το ματς με τον Πλατανιά προκειμένου να αγωνιστεί με τον κόσμο στο πλευρό της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x