Stoiximan Super League

Κάτι… κινείται στην ΑΕΚ

Η τελική κίνηση των Βιντιάδη και Χάρις έχει αναβληθεί επανειλημμένως. Οι διαδικασίες εμπλοκής τους στην ΠΑΕ έχουν αναλυθεί ως το τέρμα. Μέχρι και η είσοδος των ορκωτών λογιστών πάει από βδομάδα σε βδομάδα. Από σήμερα όμως… κάτι δείχνει να κινείται στην ΑΕΚ. Εκπρόσωποι του Έλληνα εφοπλιστή, λοιπόν συνοδευόμενοι από τον Ανδρέα Δημητρέλο, επισκέφθηκαν την Εφορία και πήραν (και από την… πηγή πλέον) τα στοιχεία για τα ακριβή χρέη προς το Δημόσιο.

Η τελική κίνηση των Βιντιάδη και Χάρις έχει αναβληθεί επανειλημμένως.

Οι διαδικασίες εμπλοκής τους στην ΠΑΕ έχουν αναλυθεί ως το τέρμα.

Μέχρι και η είσοδος των ορκωτών λογιστών πάει από βδομάδα σε βδομάδα.

Από σήμερα όμως… κάτι δείχνει να κινείται στην ΑΕΚ.

Εκπρόσωποι του Έλληνα εφοπλιστή, λοιπόν, συνοδευόμενοι από τον Ανδρέα Δημητρέλο, επισκέφθηκαν την Εφορία και πήραν (και από την… πηγή πλέον) τα στοιχεία για τα ακριβή χρέη προς το Δημόσιο.

Όλα όσα χρειάζονταν να γνωρίζουν για την οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ και τις οφειλές της, οι Βιντιάδης και Χάρις τα έχουν εδώ και καιρό στη διάθεσή τους. Τόσο από τον σχετικό φάκελο που τους είχε σταλεί, όσο και από τις επιπλέον διευκρινίσεις που είχαν ζητήσει. Στο σημαντικότερο κομμάτι των χρεών ωστόσο -εκείνων προς το Δημόσιο- η πλευρά των επενδυτών προφανώς θέλει να έχει απόλυτα σαφή εικόνα.

Γι’ αυτό το λόγο ο Δημήτρης Βιντιάδης εξέφρασε την πρόθεση -πέρα από τα στοιχεία που του έχουν προσκομιστεί- να τα διασταυρώσει και από την… πηγή: Την Εφορία. Συμφώνησε, λοιπόν, με τον Ανδρέα Δημητρέλο να κανονιστεί συνάντηση εκπροσώπων του με τον προϊστάμενο της ΦΑΕΕ, Σταύρο Καββαδία. Κι επειδή συνειδητοποίησε προφανώς ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε σήμερα -και όχι ως την Τετάρτη όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά.

Έτσι, εκπρόσωποι του Έλληνα εφοπλιστή (ο ξάδερφός του Ηλίας Βιντιάδης που έχει ενεργό ρόλο στις επιχειρήσεις της οικογενείας και στέλεχος από το οικονομικό τμήμα της εταιρείας «Niva Shipping» που είναι συμφερόντων της) συνοδευόμενοι και από τον Ανδρέα Δημητρέλο βρέθηκαν τη Δευτέρα στη ΦΑΕΕ Αθηνών.

Εκεί ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον πλέον αρμόδιο για τις οφειλές της ΑΕΚ προς το Δημόσιο και τους διακανονισμούς που έχουν γίνει με την ΦΑΕΕ και τα ασφαλιστικά ταμεία. Παίρνοντας λοιπόν τα σχετικά στοιχεία (και) από την Εφορία και έχοντας την ευκαιρία να τα διασταυρώσουν, μοιάζει να μην υπάρχει καμία άλλη εκκρεμότητα πλέον που να δικαιολογεί καθυστέρηση τουλάχιστον στην είσοδο των ορκωτών λογιστών.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x