Stoiximan Super League

Δουλεύει και… μισή η ΑΕΚ

Η μισή ΑΕΚ έλειπε σήμερα από τα Σπάτα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Έβαλντ Λίνεν έκανε… μισές δουλειές. Παρά την απουσία όσων αγωνίστηκαν στη Βέροια (είχαν ρεπό) και όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο Γερμανός δούλεψε κανονικά -και σε εντατικούς ρυθμούς- με τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους».

Η μισή ΑΕΚ έλειπε σήμερα από τα Σπάτα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Έβαλντ Λίνεν έκανε… μισές δουλειές.

Παρά την απουσία όσων αγωνίστηκαν στη Βέροια (είχαν ρεπό) και όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο Γερμανός δούλεψε κανονικά -και σε εντατικούς ρυθμούς- με τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους».

Πέραν λοιπόν της ενδεκάδας και αυτών που έπαιξαν ως αλλαγή την Κυριακή, αλλά και των Φουρτάδο, Λαγού, Φέτση και Νικολιά (που βρέθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο για να κάνουν θεραπεία) ο Λίνεν περίμενε όλους τους υπόλοιπους στα Σπάτα. Και αφού έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο σε αρκετά υψηλό ρυθμό, στη συνέχεια τους έβαλε να παίξουν δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Από αύριο, δε, αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του (μόνο για τον Φουρτάδο υπάρχει μια μικρή αμφιβολία αν θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους οπίσθιους μηριαίους), ώστε με την πρωινή προπόνηση στις 11:00 να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία για το σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x