Stoiximan Super League

Αλαφούζος κατά Μώραλη

«Επίθεση» στον Γιάννη Μώραλη εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μέσω του λογαριασμού που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε –προφανώς ειρωνικά- τα παρακάτω: «Οι δηλώσεις του κ Μωραλη ότι η Superleague είναι πετυχημένη, αφορούν ένα σωματείο και τους δορυφόρους του. Τον συγχαίρω για την εντιμότητά του».

«Επίθεση» στον Γιάννη Μώραλη εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μέσω του λογαριασμού που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε –προφανώς ειρωνικά- τα παρακάτω:

«Οι δηλώσεις του κ Μωραλη ότι η Superleague είναι πετυχημένη, αφορούν ένα σωματείο και τους δορυφόρους του. Τον συγχαίρω για την εντιμότητά του».

Ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει πως δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα να… πέσει κάτω και θα πολεμήσει για τα συμφέροντα της ομάδας του με κάθε τρόπο. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μετά την προκλητική διαιτησία του Αρετόπουλου στα Χανιά στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, έχει αποφασίσει να πάρει πιο δραστικά μέτρα. Έτσι, με το που αντιλήφθηκε δηλώσεις του προέδρου της λίγκας μετά από τέτοιο ματς, πήρε θέση. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό μέσω twitter, αλλά οι πληροφορίες θέλουν τον Mr ΣΚΑΪ να… οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα. Επικοινωνιακά και όχι…




Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x