Stoiximan Super League

Πρώτη κουβέντα για το ντέρμπι

Έγινε η πρώτη ανεπίσημη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Το μεσημέρι της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, εκπρόσωποι των «πράσινων», των «ερυθρόλευκων», της Σούπερ Λίγκας και της Αστυνομίας συζήτησαν σε πρώτη βάση θέματα όπως η αποφυγή επεισοδίων όπως τα περσινά, αλλά και τρόπο διευκόλυνσης της διέλευσης των φίλων του «τριφυλλιού» στο γήπεδο και τα εκδοτήρια.

Έγινε η πρώτη ανεπίσημη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Το μεσημέρι της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, εκπρόσωποι των «πράσινων», των «ερυθρόλευκων», της Σούπερ Λίγκας και της Αστυνομίας συζήτησαν σε πρώτη βάση θέματα όπως η αποφυγή επεισοδίων όπως τα περσινά, αλλά και τρόπο διευκόλυνσης της διέλευσης των φίλων του «τριφυλλιού» στο γήπεδο και τα εκδοτήρια.

Εκ μέρους του Παναθηναϊκού το παρών έδωσαν ο υπεύθυνος αγώνων, Γιάννης Ζαβραδινός και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιάννης Μπούτσικας, ενώ από τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιώργος Παναγόπουλος. Από την πλευρά της SuperLeague ήταν ο Νίκος Πατμανίδης, από αυτή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ο υπεύθυνος για τα μέτρα, Νίκος Δημητρόπουλος και ο Θεόδωρος Κούτσαρης από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Όλοι συμφώνησαν να γίνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να αποφευχθούν περιστατικά όπως τα περσινά και δεσμεύτηκαν να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Όπως αποφασίστηκε γύρω από το ΟΑΚΑ θα δημιουργηθούν τρεις ζώνες ασφαλείας, ώστε να μην μπορεί κανείς να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο αλλά να υπάρχει τρόπος τα εκδοτήρια να είναι «ανοιχτά» από τις ζώνες αυτές σε όσους θέλουν να προμηθευτούν εκείνη την στιγμή το «μαγικό» χαρτάκι.

Μετά από αίτημα του Ολυμπιακού θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x