Stoiximan Super League

Η «ερυθρόλευκη» γιορτή (pics)

Με πολλά παιδικά χαμόγελα και χριστουγεννιάτικη διάθεση πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή του Ολυμπιακού, η οποία έλαβε χώρα στο νέο εστιατόριο του Καραϊσκάκη, «V’ Ammos». Παρόντες ήταν οι ποδοσφαιριστές, μέλη του τεχνικού επιτελείου και στελέχη της «ερυθρόλευκης» διοίκησης με τις οικογένειές τους, με τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα και τους παρευρισκόμενους να… ξεχνούν για λίγο τα αγωνιστικά θέματα και τις προπονήσεις.

Με πολλά παιδικά χαμόγελα και χριστουγεννιάτικη διάθεση πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή του Ολυμπιακού, η οποία έλαβε χώρα στο νέο εστιατόριο του Καραϊσκάκη, «V’ Ammos».

Παρόντες ήταν οι ποδοσφαιριστές, μέλη του τεχνικού επιτελείου και στελέχη της «ερυθρόλευκης» διοίκησης με τις οικογένειές τους, με τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα και τους παρευρισκόμενους να… ξεχνούν για λίγο τα αγωνιστικά θέματα και τις προπονήσεις.

Όλοι ήταν χαλαροί, αφού ο Ολυμπιακός στο τέλος του 2012 έχει εξασφαλίσει ήδη την ευρωπαϊκή του παρουσία στο νέο έτος, ενώ έχει χτίσει μία σημαντική διαφορά από τους διώκτες του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έτσι, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς, με τα παιδιά τους να παίζουν με τη ψυχή τους και να παίρνουν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη.

Συγκεκριμένα, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι Μανιάτης, Γκρέκο, Παπάζογλου, Μέγιερι, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ντιακιτέ, Ιμπαγάσα, Κάρολ, Μοντέστο, Τζεμπούρ, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Χολέμπας, Μασάντο, Κοντρέρας, Αμπντούν, Μανωλάς, Γιαννιώτης, Ζαραδούκας, Τάτος και Πάντελιτς, αλλά και oι αντιπρόεδροι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης και Σάββας Θεοδωρίδης.

Photo: Action Images

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x