Stoiximan Super League

Από βδομάδα…

Καμία εξέλιξη δεν αναμένεται εντός της ημέρας στις επαφές του Ανδρέα Δημητρέλος με την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών. Η ίωση που ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες τον πρόεδρο της ΑΕΚ, αλλά και οι επικείμενες άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας παραπέμπουν τις όποιες εξελίξεις για την ερχόμενη εβδομάδα, την τελευταία πριν από τα Χριστούγεννα.

Καμία εξέλιξη δεν αναμένεται εντός της ημέρας στις επαφές του Ανδρέα Δημητρέλος με την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών.

Η ίωση που ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες τον πρόεδρο της ΑΕΚ, αλλά και οι επικείμενες άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας παραπέμπουν τις όποιες εξελίξεις για την ερχόμενη εβδομάδα, την τελευταία πριν από τα Χριστούγεννα.

Τις τελευταίες μέρες, πάντως, οι διοικούντες την Ενωση συλλέγουν απαντήσεις στις προτάσεις τους. Ο μόνος που έχει απαντήσει θετικά είναι ο Εντερ. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ όφειλε στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό περίπου 50.000 ευρώ και θα πληρώσει (;) τα μισά.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Γεωργέας απάντησε αρνητικά. Η άρνηση ενός παίκτη που έχει προσφέρει τόσα στην ΑΕΚ είναι ενδεικτική των λανθασμένων χειρισμών. Χολωμένος από τη στάση της ΑΕΚ είναι και ο Παντελής Καφές που δεν έχει διάθεση να... βάλει πλάτη.

Εκείνο που χρειάζεται να ξεκαθαρίσει είναι ότι το θέμα της επένδυσης έχει άμεση σχέση με το φορολογικό νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα από τη Βουλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x