Stoiximan Super League

Βγήκαν μπροστά οι παλιοί

Την πρωτοβουλία να μιλήσουν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήραν ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και ο Ρότζερ Γκερέιρο, που είναι από τους λίγους «παλιούς» παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα. Ο πρώτος μίλησε στα αποδυτήρια της Ένωσης στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό και ο δεύτερος πριν από τη χθεσινή προπόνηση και να τους εμψυχώσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Την πρωτοβουλία να μιλήσουν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήραν ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και ο Ρότζερ Γκερέιρο, που είναι από τους λίγους «παλιούς» παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα.

Ο πρώτος μίλησε στα αποδυτήρια της Ένωσης στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό και ο δεύτερος πριν από τη χθεσινή προπόνηση και να τους εμψυχώσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

«Δεν μπορεί να είμαστε τόσο στατικοί, ρε παιδιά. Δεν γίνεται να παίζουμε έτσι…», είπε ο 34χρονος τερματοφύλακας και συνέχισε: «Είμαστε πολύ στατικοί από το κέντρο και μπροστά. Παίρνουν τα στόπερ την μπάλα στα πόδια τους, ψάχνουν κάποιον να τη δώσουν και κανένας δεν κάνει κίνηση. Πού να τη δώσουν έτσι; Μέχρι τους μέσους φτάνει η μπάλα. Πώς να βάλουμε γκολ έτσι;».

Με την άποψη του «Dimi» συμφώνησε και ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος δεν θέλησε να διακόψει τον τερματοφύλακά του και είπε εκείνος με τη σειρά του: «Εχουμε μεγάλο πρόβλημα μεσοεπιθετικά. Πρέπει να παίξουμε πιο κλειστά για να έχουμε συνοχή ως ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Γκερέιρο τους είπε χθες στα Σπάτα: «Προχωράμε και δεν το βάζουμε κάτω. Μη σας βλέπω έτσι. Θα είναι έγκλημα αν αφήσουμε την κατάσταση να μας πάρει από κάτω. Η προσπάθεια δεν σταματάει. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε και πολύ καλύτερα και πρέπει να το κάνουμε. Μόνο από εμάς εξαρτάται το αν θα ξεκολλήσουμε από τν τελευταία θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x