Stoiximan Super League

Και στο βάθος… Γκμοχ

Διευκρινιστική δήλωση για τους παίκτες αναμένεται να ζητήσει σήμερα ο Αλαφούζος από τον Ρότσα. Αν το κάνει ο Αργεντινός τεχνικός θα μείνει, αν δεν το κάνει αποχωρεί από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Κρίσιμη για την παρουσία του Χουάν Ραμόν Ρότσα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θεωρείται η σημερινή συνάντηση που θα έχει με τον Γιάννη Αλαφούζου.

Με τις δηλώσεις του ο Αργεντινός προπονητής ύψωσε ασπίδα προστασίας στους Βύντρα, Σπυρόπουλο και έδειξε να διαφωνεί με τη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών και άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο στο ραντεβού της Παρασκευής να παραιτηθεί.

Όπως γράφει η SportDay, αυτό προκάλεσε την οργή του προέδρου της «πράσινης», ο οποίος φέρεται να είπε στο στενό του περιβάλλουν ότι «άλλα μου είπε στη σύσκεψη της Δευτέρας, όπου δεν έφερε καμία αντίρρηση και άλλα είπε σήμερα (χθες)».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι αν ο 51χρονος τεχνικός δεν ανακαλέσει και δεν ταχθεί υπέρ της διοίκησης, τότε οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε λύση της συνεργασίας τους.

Αν τελικά επέλθει το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Ρότσα και τον Παναθηναϊκό, ο Αλαφούζος φαίνεται ότι έχει έτοιμο τον Γιάτσεκ Γκμοχ για να αναλάβει την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες και μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, επικοινώνησε με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και του ζήτησε να λυθεί η παρεξήγηση. Πάντως ο Αργεντινός προπονητής είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν δείχνει καμία διάθεση να ανακαλέσει ή να ανασκευάσει όσα είπε, στεκόμενος στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x