Stoiximan Super League

Παρουσία εκπροσώπου του Φεϊζάλ η ΓΣ

Με εκπρόσωπο του Φεϊζάλ και τον Γιάννη Αλαφούζου διεξάγεται η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που θα προκηρύξει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, την οποία θα κληθεί να καλύψει ο πρίγκιπας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 11:00 η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το «παρών», πέραν του προέδρου της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Γιάννη Αλαφούζου είναι και η νομική εκπρόσωπος του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ, Κασσιανή Μιχοπούλου. Αντίθετα απουσιάζουν οι μέτοχοι που ωστόσο έχουν εκπροσώπηση.

Η γενική συνέλευση αναμένεται να εγκρίνει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 28 εκατ. ευρώ (με τιμή μετοχής στα 0,33 ευρώ), με τους μετόχους να παραιτούνται του δικαιώματος προτεραιότητας για συμμετοχή στη διαδικασία αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στον Σαουδάραβα πρίγκιπα για να καλύψει το ποσό και να πάρει τα ηνία της ΠΑΕ.

Εφόσον το πράξει… θα λυθούν τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ και ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει επίπεδο. Αν κι αυτή τη φορά δεν το κάνει και προφασιστεί οποιαδήποτε δικαιολογία, οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν πως θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια του κόσμου και θα μπει ένα τέλος (;) σε μία ιστορία που ταλαιπωρεί την ομάδα, τους φιλάθλους της και τα ΜΜΕ εδώ και πολύ καιρό.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις του Γιάννη Αλαφούζου για το ζήτημα αυτό, αλλά και τα αγωνιστικά μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης που δεν αναμένεται να διαρκέσει πολύ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x