Stoiximan Super League

Πλάνο με ρόμβο κι εκπλήξεις από Λίνεν

Σχήμα-έκπληξη δοκίμασε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Έβαλντ Λίνεν ενόψει του «τελικού» της ΑΕΚ με τη Skoda Ξάνθη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Σύστημα με κέντρο σε διάταξη ρόμβου δοκίμασε ο Έβαλντ Λίνεν στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη ενόψει του καθοριστικού αγώνα με τη Skoda Ξάνθη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (17:15).

Ο Γερμανός τεχνικός έκανε την έκπληξη σε αρκετές θέσεις παρατάσσοντας ως δίδυμο στα στόπερ τους Μπουγαΐδη και Φέτση, καθώς ο Κουτρουμπής είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ ο Γιάγκο έπαιξε με τους αναπληρωματικούς.

Ο Κωνσταντόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Βλάχος και Τσουμάγκας κάλυπταν το δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Το ρόλο του «κόφτη» στο κέντρο είχε ο Μητρόπουλος, με τον Κορδέρο δεξιά και τον Ρίκκα αριστερά να τον πλαισιώνουν, ο Γκερέιρο είχε τη θέση του επιτελικού μέσου, ενώ δίδυμο στην επίθεση ήταν οι Φούντας και Πετρόπουλος, με τον πρώτο να έχει περισσότερο περιφερειακό ρόλο.

Αν πρόκειται για πρόβα ενδεκάδας ή για απλά μία ακόμη δοκιμή, θα φανεί σύντομα. Πάντως ο Έβαλντ Λίνεν συνηθίζει παραδοσιακά να δείχνει τα πλάνα του την προπαραμονή ενός αγώνα, οπότε την Πέμπτη θα υπάρχει μια σαφέστερη εικόνα για τις προθέσεις του.

Εκτός πλάνων είναι οι «φευγάτοι» Λαγός, Κοντοές και Φουρτάδο, ενώ αύριο ή μεθαύριο θα κριθεί η συμμετοχή του Κουτρουμπή. Αντίθετα ο Κατίδης προπονήθηκε κανονικά και δεν δόθηκε συνέχεια στη χθεσινή αποπομπή του από το διπλό. Το θέμα θεωρείται λήξαν και ο 19χρονος μεσοεπιθετικός πιθανότατα θα είναι στην αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x