Stoiximan Super League

Τους ανέλυσαν

Από το «μικροσκόπιο» του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΣ Γιάννινα και των ποδοσφαιριστών της ομάδας πέρασαν οι παίκτες του Πανιωνίου, ενόψει της αναμέτρησης των δύο συλλόγων που θα γίνει την Κυριακή.

Βιντεοθεραπεία περιελάμβανε η Παρασκευή (8/2) για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου εκείνοι να εμφανσιτούν «διαβασμένοι» ενόψει του εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 21ης αγωνσιτικής της Σούπερ Λίγκας.

Στην συνέχεια ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιάννης Χριστόπουλος, έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στις στατικές φάσεις.

Απόντες από την προπόνηση της Παρασκευής ήταν τόσο ο Καρίμ Φεγκρούς όσο και ο Χάρης Χαρίσης. Ο πρώτος εδώ και μέρες ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στον θώρακα, ενώ ο δεύτερος πέρασε περιοδεύων.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x