Stoiximan Super League

Ανώμαλη προσγείωση…

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα του, καθώς έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Βέροια για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Λίγες ημέρες πριν άπαντες στον Ατρόμητο βρίσκονταν στον… έβδομο ουρανό μετά τη μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, οι χαρές και τα… πανηγύρια κράτησαν μόλις μία εβδομάδα, καθώς η Βέροια αποδείχτηκε κόλαφος για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, με το 0-0 να σφραγίζει τις όποιες προσπάθειές της για τη νίκη και να την... προσγειώνει ανώμαλα στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος.

Κι αν για τους Περιστεριώτες η ισοπαλία είναι… γκέλα ολκής, δεν ισχύει το ίδιο και για τη «βασίλισσα του Βορρά», η οποία κατάφερε σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα απέναντι στον τέταρτο της βαθμολογίας και αντιμετωπίζοντας πάρα πολλά προβλήματα απουσιών, να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή.



Το ξεκίνημα του παιχνιδιού βρήκε τον Ατρόμητο να προσπαθεί να πιέσει τη Βέροια και να την κλείσει στην περιοχή της, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Στα πρώτα 25 λεπτά το θέαμα ήταν πάρα πολύ κακό και το παιχνίδι δεν είχε καθόλου ρυθμό. Ωστόσο, με τα πρώτα λεπτά η Βέροια αποφάσισε να παίξει με αντεπιθέσεις και κατάφερε να απειλήσει στο 30ο λεπτό με τον Μοκάκε να σουτάρει από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ένα λεπτό αργότερα ήταν σειρά του Ατρόμητου να απειλήσει με τον Καραμάνο να κάνει την κεφαλιά πάσα στον Καραγκούνη, ο οποίος αν και έκανε την προβολή τον πρόλαβε ο Λόπεζ, που μπλόκαρε τη μπάλα. Την ευκαιρία του αγώνα, όμως, την είχε η Βέροια στο 36’, όταν μετά από πάσα του Ιωάννου ο Μοκάκε βγήκε μόνος του απέναντι στον Ράντμαν, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα εκατοστά άουτ. Με το 0-0 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με τη «βασίλισσα του Βορρά» να κρατάει με σχετική άνεση την εστία της ανέπαφη.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και προσπάθησε να ανοίξει το σκορ γρήγορα. Την πρώτη του ευκαιρία την δημιούργησε στο 49’ με τον Επστάιν να καθυστερεί μετά την πάσα του Καραγκούνη και να μην προλαβαίνει να σουτάρει. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 57ο λεπτό είχε την πολύ καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ, ο Καραμάνος ανενόχλητος μέσα στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Βέροια προσπάθησε να ισορροπήσει και απείλησε με τον Ιωάννου, ο οποίος δεν μπόρεσε στο 58’ να πιάσει την κεφαλιά όπως θα ήθελε. Η μεγάλη ευκαιρία για τους Περιστεριώτες ήρθε στο 81’, όταν ο Ναπολεόνι βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε με τη μπάλα στον αέρα, πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι έχασε η «βασίλισσα του Βορρά» στο 89’ με τον Ιωάννου να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση. Το 0-0 έμελλε να είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με τη Βέροια να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό και τον Ατρόμητο να μένει στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και να… γκελάρει μέσα στην έδρα του.







Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Επστάιν, Πίτου Γκαρσία (63’ Σουμπίνιο), Ουντότζι (63’ Ναπολεόνι), Καραμάνος (75’ Κούτσι), Καραγκούνης

Στον πάγκο: Ρέινα, Μορέιρα, Νάστος, Μπάλλας

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Σνάουτσερ, Ορέστες, Μπάρμπας, Γεωργέας (67’ Καλτσάςς), Γκιγέρμο, Μοκάκε (62’ Κόστλι), Καλογέρης, Ολαϊτάν, Ιωάννου, Τζημογιάννης

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Παυλίδης, Μάνος, Κάρλος





Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x