Stoiximan Super League

Με βροχή και… Νεστορίδη

Παρουσία του Κώστα Νεστορίδη, που δεν πτοήθηκε από τη δυνατή βροχή και ανέβηκε για να εμψυχώσει τους παίκτες, αλλά χωρίς προβλήματα έγινε η προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή.

Υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες στον ήδη επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου των Σπάτων έγινε η προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή.

Αυτές πάντως δεν εμπόδισαν τον Κώστα Νεστορίδη να μεταβεί για μία ακόμη εβδομάδα στην προπόνηση για να μιλήσει στους παίκτες και να τονώσει την ψυχολογία τους ζητώντας τους να μείνουν ανεπηρέαστοι από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα της ομάδας.

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα εν όψει του αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Πλατανιά στα Χανιά. Για δεύτερη συνεχή μέρα γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς ο Αντώνης Ρίκκα που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι τουλάχιστον στην αποστολή.

Κανονικά προπονήθηκε ο Χρήστος Αρκούδας, που την επόμενη εβδομάδα περιμένει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για την παράβαση του κώδικα ντόπινγκ, ενώ πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο Ντίνος Νικολόπουλος.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται το Σάββατο με προπόνηση στις 11:00 κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x