Stoiximan Super League

Ματς χωρίς επιστροφή

Αγώνας «ζωής και θανάτου» είναι ο αποψινός για την ΑΕΚ κόντρα στην Βέροια. Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την Ένωση κόντρα στη «βασίλισσα του Βορρά».

Οριακό είναι για την ΑΕΚ το αποψινό παιχνίδι με την Βέροια στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η Ένωση θέλει τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα μπορέσει να πλησιάσει – έστω και προσωρινά – την δέκατη θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν χρειάζονται και για ψυχολογικούς λόγους το «τρίποντο», ώστε να δουν με αισιοδοξία τους επόμενους αγώνες που ακολουθούν μέχρι τη λήξη της φετινή σεζόν.

Η νίκη στην αποψινή αναμέτρηση αποτελεί μονόδρομο για αυτό τον λόγο ο Γερμανός τεχνικός σκοπεύει να επαναφέρει το 4-4-2 σε ρόμβο, το οποίο είχε φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στους «κιτρινόμαυρους».

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Κωνσταντόπουλος, ο οποίος – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βλάχο, Κουτρουμπή, Μπουγαΐδη και Τσουμάγκα.

Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Μητρόπουλος, έχοντας στα πλάγια τον Κορδέρο και τον Ρίκκα. Ελεύθερο ρόλο να οργανώσει το παιχνίδι της ΑΕΚ θα έχει ο Γκερέιρο, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Φούντας και ο Πετρόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Φέτσης, Ανάκογλου, Τσούπρος και Τσουκαλάς.

Προϊστορία

Εντεκα νίκες και μόλις μία ήττα έχει η ΑΕΚ στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της με τη Βέροια.

Η ομάδα της Μακεδονίας πανηγύρισε στην Αθήνα μόνο στις 5/4/1998, όταν με σκόρερ τους Πουρσαϊτίδη και Στόικα νίκησε με 2-1. Αρκετές από τις νίκες της «Ενωσης» ήταν θριαμβευτικές, όπως το 7-1 του 1987-88 και το 8-2 του 1970-71.

Ημερομηνία Αποτελέσματα Σκόρερ

18/11/12 Βέροια-ΑΕΚ 0-4 (19' Κατίδης, 24' Φούντας, 57' (πεν) Γκερέιρο, 89' Σταμάτης)
13/01/08 ΑΕΚ-Βέροια 5-1 (4' Ριβάλντο, 13' Καφές, 18' (πεν), 60' Μπλάνκο, 92' Παυλής - 37' Μπικόφσκι)
02/09/07 Βέροια-ΑΕΚ 0-1 (34' Μπλάνκο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x