Stoiximan Super League

Θέλεις την ΑΕΚ; Απόδειξη!

Για την ερχόμενη εβδομάδα μεταθέτει τις εξελίξεις για την είσοδό του στην ΠΑΕ το περιβάλλον του Δημήτρη Βιντιάδη, αλλά στην ΑΕΚ όλοι είναι επιφυλακτικοί και περιμένουν… πράξεις.

Οι μέρες περνούν, η ΑΕΚ οδεύει κάθε μέρα και πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού και το σίριαλ Βιντιάδη καλά κρατεί. Η υπόθεση πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή και η υπομονή του κόσμου εξαντλείται. Αν υπήρχε εναλλακτική λύση για τη σωτηρία της ΠΑΕ, το κεφάλαιο θα είχε κλείσει προ πολλού για την «Ένωση», ωστόσο ελλείψει άλλου επίδοξου σωτήρα, οι «κιτρινόμαυροι» είναι υποχρεωμένοι να τον περιμένουν.

Η τελευταία «διαρροή» από το περιβάλλον του 32χρονου εφοπλιστή-ο οποίος συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος-αναφέρει πως την ερχόμενη εβδομάδα ίσως είναι σε θέση να προβεί σε ανακοινώσεις όντας έτοιμος να μπει στην ΠΑΕ. Λέγεται πως έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές του με τους συνεργάτες του στην Αγγλία για να εξασφαλίσει τα πρώτα κεφάλαια για να πάρει τα ηνία της ΑΕΚ, αλλά και τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο.

Καλά όλα αυτά, αλλά η διοίκηση και κυρίως ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένουν πράξεις γιατί χόρτασαν από λόγια. Η γενική συνέλευση πλησιάζει (22/3) και περιμένουν από τον Δημήτρη Βιντιάδη έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντός του. Πολύ απλά γιατί άλλα περιθώρια πλέον δεν υπάρχουν. Κι ασφαλώς μία κάποια λύση για τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ θα έδινε επιπλέον ώθηση και στο αγωνιστικό τμήμα εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος και της μάχης που κάνει η ΑΕΚ για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Μέχρι να ανοίξει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Βιντιάδης, δεν θα πρέπει να περιμένουμε κανένα νεότερο από το μέτωπο Παππά και Μελισσανίδη. Άλλωστε και η επαφή που είχαν προχθές δεν είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, μιας και αμφότεροι περιμένουν να τους παρουσιαστεί το πλάνο που έχει εκπονήσει ο επίδοξος επενδυτής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x