Stoiximan Super League

Αναβολή στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ λόγω μποφόρ…

Τα μποφόρ ήταν πολλά και για αυτόν τον λόγο το ντέρμπι για το πρωτάθλημα κάτω των 20 μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού αναβλήθηκε. Δείτε το βίντεο στο οποίο η μπάλα πάει... βόλτα!

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Υποδομών της Super League, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν την ώρα έναρξης του αγώνα στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Σύμφωνα με τον παρατηρητή του αγώνα, Γιώργο Θεοδουλίδη η απόφαση για την αναβολή του αγώνα έγινε βάσει των προβλεπόμενων κανονισμών, καθώς όπως τόνισε: «Λόγω του σφοδρού αέρα που επικρατούσε την ώρα έναρξης, η μπάλα δεν σταματούσε στο έδαφος κι ο αέρας δεν άφηνε την μπάλα στα ελεύθερα λακτίσματα. Περίμενα ένα εύλογο διάστημα μήπως υποχωρήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, επειδή όμως δεν έγινε αυτό ματαίωσα οριστικά τον αγώνα».

Οι δύο ομάδες ενημερώθηκαν από την διοργανώτρια αρχή, ότι ο αγώνας για την 26η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα και ώρα που θα οριστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x