Stoiximan Super League

Σίλντενφελντ: «Δύσκολο έργο με ΠΑΟ»

Προετοιμασμένος για ένα δύσκολο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Στο περιθώριο της βράβευσής του, ως MVP της 25ης αγωνιστικής, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναφέρθηκε στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

«Μπορεί να μην είναι στην καλύτερή του κατάσταση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα έχουμε δύσκολο έργο αύριο. Ομως το γεμάτο γήπεδο θα δουλεύει υπέρ μας για να κερδίσουμε και να λύσουμε τα ερωτηματικά που υπάρχουν για τα πλέι οφ», δήλωσε ο Κροάτης στόπερ.

Αναλυτικά, όσα είπε:


«Με αυτό το βραβείο ξέρω πώς πρέπει να προσφέρω ακόμη περισσότερα στην ομάδα, αν και πιστεύω ότι καλύτερο θα ήταν να πήγαινε αυτό το βραβείο από τον κόσμο σε όλη την ομάδα, η οποία πήρε μια δύσκολη νίκη παίζοντας με εννέα παίκτες. Πάντως είμαι χαρούμενος που με επιβραβεύουν και ‘μένα με ένα βραβείο, μια και φαίνεται ότι αρέσει στον κόσμο ο τρόπος με τον οποίο βοηθάω την ομάδα».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Αποδεικνύουν ότι αγαπούν την ομάδα, μια και μας δίνουν τόσα πολλά βραβεία. Τους αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού κι η αξία μας».

Για το στάδιο προσαρμογής του: «Οταν έρχεσαι σε μια νέα ομάδα δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς γρήγορα, όμως παιχνίδι με το παιχνίδι βρισκόμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο. Γίνεται καλή δουλειά κι ο χρόνος λειτουργεί προς όφελός μας για να δείξουμε ακόμη περισσότερα πράγματα».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Νομίζω ότι πρόκειται για ένα μεγάλο αντίπαλο, τον οποίο έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Μπορεί να μην είναι στην καλύτερή του κατάσταση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα έχουμε δύσκολο έργο αύριο. Ομως το γεμάτο γήπεδο θα δουλεύει υπέρ μας για να κερδίσουμε και να λύσουμε τα ερωτηματικά που υπάρχουν για τα πλέι οφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x