Stoiximan Super League

Περιμένουν τα νέα για Βιτώρο

Να μην έχει υποστεί θλάση ο Γιάννης Βιτωρός ελπίζουν στον ΟΦΗ.

Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστή η τελική γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ για την κατάσταση του Γιάννη Βιτώρου.

Ο 20χρονος χαφ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του νικηφόρου (2-1) αγώνα της κρητικής ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ».

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών αναφέρουν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει υποστεί θλάση και σήμερα θέλουν να δουν αν πρόκειται για αυτό τον τραυματισμό.

Εκτός από τον τραυματισμό του Βιτώρου, ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό τον Σάκη Παπάζογλου. Ο επιθετικός του ΟΦΗ θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του.

Παράλληλα, στο στρατόπεδο των Κρητικών επικρατεί αισιοδοξία πως αν η ομάδα καταφέρει να πάρει έναν βαθμό στους τρεις εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, τότε θα παραμείνει στην κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x