Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δηλώνει αποφασισμένη η ΑΕΚ να σταματήσει το φαινόμενο των τσαμπατζήδων»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη ενόψει της επόμενης σεζόν να δώσει τέλος στα φαινόμενα που μπορούν βλάψουν την ομάδα μέσω της κερκίδας.

Για τη ρίψη της φωτοβολίδας στο ματς με το Βόλο αλλά και για όλα τα ανάλογα φαινόμενα που είναι αποφασισμένη να φρενάρει η ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» αρχικά αναφέρθηκε στη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας εκείνου που έβαλε σε κίνδυνο τη φιέστα της ομάδας: «Αυτό έγινε για να καταλάβουν όλοι ότι υπάρχει εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας

Ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι του χρόνου θα είναι πιο αυστηρά. Το βάρος από τη νέα σεζόν θα πέσει στους υπεράριθμους, αλλά απ’ τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και μετά ξεκίνησε ο χαμός».


Στη συνέχεια ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε και στα φαινόμενα όσων έμπαιναν στην «OPAP Arena» χωρίς εισιτήριο με τη βοήθεια σεκιουριτάδων: «Είχε γίνει κακή δουλειά από ανθρώπους που ήταν στις πόρτες. Έχει γίνει επώνυμη καταγγελία για το φαινόμενο ανθρώπων που μπαίνουν μέσα από σεκιούριτι. Υπήρχαν άνθρωποι που έμπαιναν δυο-δυο. Ξηλώνεται το πλέξι γκλας και σταματούν οι αντανακλάσεις, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα τουρνικέ. Υπάρχει επαφή με τους συνδέσμους για το πέταλο. Η ΑΕΚ έχει τιμωρηθεί το 2019 στο Champions League γιατί υπήρχε κόσμος στα σκαλιά με την Μπάγερν και για την UEFA οι διάδρομοι είναι άβατο, αν γίνει κάτι αντίστοιχο θα γίνει χωρίς κόσμο το επόμενο ευρωπαϊκό ματς».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x