Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Μπαίνει πολεμικά ενόψει ΠΑΟΚ η ΑΕΚ - Σίριαλ αντίστοιχο του Αραούχο ο Πινέδα, εκτός αν...»

Στην προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του τελικού με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο πώς θα μπορούσε να μην εξελιχθεί σε σίριαλ η παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα, στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε... πολεμικό mood έχει μπει η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη (24/5, 20:30).

Ο Γιώργος Τσακίρης μετέφερε τα τελεύταια νέα της «Ένωσης» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «NEWSROOM» και στάθηκε στους έντονους ρυθμούς που είχε η προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» την Πέμπτη (18/5).

Μάλιστα, υπογράμμισε πως ο Ματίας Αλμέιδα προετοιμάζει τους παίκτες του για το ότι θα αγωνιστούν σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι, μιας και την προηγούμενη φορά που συνέβη αυτό (στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ) η ομάδα του στραβοπάτησε.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στο θέμα της ανανέωσης της παρουσίας του Ορμπελίν Πινέδα στον «δικέφαλο» εξηγώντας πως χρονικά αναμένεται να εξελιχθεί σε ανάλογο σίριαλ με την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο στο παρελθόν, εκτός κι αν δεν τον υπολογίζει για βασικό ο προπονητής του στη Θέλτα (με τον οποίο, βέβαια, συμπλήρωσε ότι ο Μεξικανός χαφ θα συνεργαστεί για πρώτη φορά, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση).

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x